Nikna uz draugu :(

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Draugs vakar sasita manu auto :'-(
Es joprojām nespēju atgūties no šoka un emocijām. Kad viņš man to paziņoja un parādīja skādi, sabruku asarās turpat uz vietas. Mašīna man ir dārga un mīļa, atceroties visu, cik man grūti un ilgi gāja ar krāšanu, līdz beidzot piepildīju savu sapni. Kādam tas varbūt ir tikai dzelzis, bet man tas ir ļoti smags personisks zaudējums. Liekas kā bērns atņemts.
Jūtos izsista no līdzsvara, esmu nenormāli dusmīga uz draugu, ka viņš tik nevērīgi apgājās ar manu mazulīti. Ņemot vērā vēl visu to, ka es ar jaunām tiesībām, nepieredzējis šoferis, bet tik uzmanīgi braucu un saudzēju. Bet viņš mūždien lielās ar savu lielo pieredzi, pārmet man manu nemākulību, un te nu bija viņa pārgalvība…
Esmu tik ļoti pārņemta ar negatīvām emocijām, ka es viņam pateicu, labāk turies no manis pa gabalu kādu laiku, citādi man bail, ka pateikšu ko tādu… vai vispār izšķiršos emociju uzplūdā.
Savukārt viņš nesaprot, par ko tāds pārdzīvojums.
Kā jūs justos manā vietā? Un kā rīkotos? :'-(
12.07.2016 15:52 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Cik saprotu, tad pamatā jau ir runa par puiša attieksmi, nevis dzelzi. Viņš viņu dresē attiecībā uz braukšanu, bet pats pagalmā nejēdz apgriezties un pēc avārijas nevis saprot ko izdarījis un uzņemas atbildību, bet nesaprot par ko autore pārdzīvo. Tas nav normāli...
13.07.2016 10:24 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
tā ir tikai mašīna.. es drauga auto esmu apskādējusi trīs (!!!) reizes - ne viņš ir bļāvis uz mani, ne lamājis, protams, laimīgs nebija, bet pati samaksāju visus pašriskus, sameklēju servisus un visu atrisināju. viņam nekas nebija jādara.
ja man būtu pretī tāds cilvēks kā autore, tad es laikam jau pēc pirmās reizes būtu notinusies. un piekrītu tam, jo vairāk tu mīli to lietu par cilvēku, jo smagāk kas notiek - to, protams, attiecināju arī uz sevi un pēc pēdējā gadījuma draugs pateica,ka tie ir tikai dzelži un viņam svarīgāk,lai ar mani viss ir kārtībā. un tagad dzīvojam ļoti mierīgi un viss ir kārtībā :)
nolaid tvaiku, izrunājiet kā šo situāciju atrisināsiet un viss. nav jēgas bakstīt acīs to gadījumu, dusmoties un raudāt. raudāsi par citām lietām dzīvē!
13.07.2016 10:39 |

Reitings 30
Reģ: 30.01.2016
Es būtu nikna uz draugu un pieprasītu naudu remontam. Vispar viņam pašam būtu jāapmaksā izdevumi ja viņš normāls vīrietis ir.
13.07.2016 10:42 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Laikam bùshu teju vienīgà te, bet es tavà vietà bùtu drausmígi dusmīga - vairàk gan ne par sasisto mašīnu, bet par attieksmi- tèlot baigo spechuku, trakot ar svešu mašīnu, izràdīties, utt. Tracina tādi pārgalvīgie braucèji - nu lai tachu trako ar savu personīgo auto, vèlams tur , kur nav citu satiksmes dalībnieku, lai sit, skrien sienà, labo, sit atkal, bet nu ne jau svešu auto
13.07.2016 10:43 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Protams pirmais ko visi normāli cilvēki dara ir noskaidro vai partnerim viss ir labi pēc avārijas, pieņemu ka te arī tas tika darīts. Pēc tam noskaidro kās tā bija par avāriju un vai cieta arī citi cilvēki, to autore gan jau arī noskaidroja. Pēc tam tikai noskaidro auto skādi, kas tomēr priekš šī izgājiena nav no labākajām.
Šeit emocijas valda augstu vilni dēļ visiem apstākļiem. *Draugs kurš ilgu laiku ir skalojis smadzenes par to cik labs autovadītājs viņš ir, aizrādot arī meitenei par viņas braukšanas stilu. *Meitene kura dod savu auto draugam uzticoties viņam un viņa spējām rūpēties par citu īpašumu. * Lielie remonta izdevumi kurus laikam jau vien daļēji nāksies meitenei pašai atmaksāt, jo gan jau ka vīrietis pats nevarēs. * Emocijas kuras nāk līdzi šim auto kuru meitene ir ļoti vēlējusies iegūt savā īpašumā.
Jāsāk ar to ka vīrietim tomēr būtu jāmaksā par remontu! Viņa vaina, viņa izdevumi! Tā pat arī ja pati saskādētu tad pieņemu ka pati arī maksātu. Sarunā kaut vai ar vīrieti ka viņš ar laiku naudu atdod pa gabaliem, bet tu pati ja iespējams pagaidām pieliec savu naudu (kuru viņš atmaksās), lai salabotu bojājumus.
Nākotnē arī apsvērtu vai viņam vel uzticētos dot savu auto un lai tādas runas par to ka viņš ir labāks šoferis vairs nebūtu.
13.07.2016 10:47 |

Reitings 17203
Mis Take, es ar tevi!
13.07.2016 10:49 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ja puisis nesaprot par ko ir cepiens, tad pasaki, lai šis uz galda noliek 6 tūkstošus un tad par viņiem aizmirst :D varbūt viņam aizies? :D
p.s. es ceru, ka viņš bez teikšanas ir sapratis, ka autiņš ir jāsaved kārtībā vai jāgādā vietā cits.
13.07.2016 10:55 |

Reitings 17203
Avārijas notiek katru dienu, bet šeit jau iet runa par cieņu pret cita cilvēka īpašumu.
13.07.2016 10:59 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
"Avārijas notiek katru dienu, bet šeit jau iet runa par cieņu pret cita cilvēka īpašumu." -> exactly! :D Un spēju uzņemties atbildību...
13.07.2016 11:08 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bet vai tad viņš attiecās samaksāt? Pasūtīja autori d*?
Varbūt pateica, ka nav ko pārdzīvot, jo saremontēs un viss būs ok. Ko citu viņam vajadzēja teikt? Raudāt un sūkstīties????
13.07.2016 11:13 |

Reitings 7827
Ja situācija būtu - sieviete sasit vīrieša mašīnu, tad 100 punkti te būtu komentāri no sērijas - Viņš tevi nemīl! Pamet viņu! Viņam mašīna dārgāka par tevi! FUJ un PĒ!
Un diskusijas pieteikums - raudu jau 2.dienas, draugs dusmīgs par to, ka es netīšam mašīnu sasitu.
13.07.2016 11:19 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Selīna, vajadzēja ar galvu domāt pirms ieskriešanas metàla sienā dizhojoties ar savu màku braukt!
13.07.2016 11:27 |

Reitings 17203
Selīna Nav nozīmes dzimumam! Bet gan tam kā cilvēks uztver cita īpašumu. Ja pat būtu otrāda situācija, bet sieviete uzreiz pateiktu ka izdevumus segs, tad tur nekāda problēma nebūtu. Protams ka dienu paburkšķētu, bet ar to tas arī beigtos. Šeit jau velk uz to ka vīrietis ir sabojājis savas muļķības dēļ citu īpašumu, kura remontu pat nevar atļauties.
Autores teksts kas liek saprast ka pats īsti līdz galam atļauties nevar nomaksāt un jebkurā gadījumā autorei būtu jātērē arī sava nauda
Avārijā nebija citu iesaistīto, ne cilvēku, ne mašīnu, tā ir tikai viņa kļūda
Aprošināšanas nav, ja domāts kasko, līdz ar to viss pašiem jālabo
Tie būs vairāki tūkstoši... Jā, no viņa kabatas. Un tad ko man vajadzēs viņu uzturēt, kamēr viņš krās to naudu remontam?

Ja būtu avārija kur apstākļi būtu savādāki, tad loģiski ka vairāk uzmanība tiktu pievērsta puisim un auto izdevumi segti kopā, bet šajā gadījumā skāde ir dēļ muļķīgas uzvedības, kas vispār nebūtu pieļaujama pie stūres. Par savām kļūdām ir jāmaksā.
13.07.2016 11:36 |

Reitings 7827
Es nedomāju, ka viņš neapmaksās izdevumus! No iepriekšējām diskusijām ir secināms, ka autores draugs ir normāls, taupīgs cilvēks, kas ar savām finansēm prom rīkoties un neliek finanšu jautājumos iesaistīties autorei.
Iepriekš remontēja dzīvokli, kas autorei riebās, jo redz randiņu nav un ir vienmuļa dzīve. Gan jau tagad arī spēs samenedžēt finanses!
Protams, saprotu dusmas, bet nu visas tā brūk tam vīrietim virsū, gatavas noēst bez sāls, pat pamest iesaka.. zeme atveries!
Ja man tā būtu, tad es dusmotos noteikti, bet mēs esam kopā, dzīvojam kopā, plānojam finanses kopā.. gan jau arī šo jautājumu runājot atrisinātu kopīgi.
Bet varbūt tiešām jāpamet, ja jau mašīna tik dārga.. tikai nez kur ies un ko ķers, ja dzīvo pie drauga remontētā dzīvoklī, draudzeņu vairs nav, jo naudas priekš viņām žēl un vispār kaudze ar problēmām.
13.07.2016 11:47 |

Reitings 7827
Selīna, vajadzēja ar galvu domāt pirms ieskriešanas metàla sienā dizhojoties ar savu màku braukt!

nu, nepadomāja! un ko tagad? šauties nost? vai sāpe ir par to, ka vienreiz/divreiz palielījās ar to, ka labāk mākt braukt? ja nebūtu lielījies, viss būtu ok?
13.07.2016 11:49 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Galvenais lai vins maacaas nokludaam un turpmak vairs nekad neakstas uz celja.
13.07.2016 11:52 |

Reitings 17203
Selīna, cerams ka maksās, bet nevar arī vainot Autori ka viņa ir par šo sacepusies un nedod dievs ja viņš vel nelabos. Pēc principa puisim pašam ir jālabo un pašam jādomā kur dabū naudu. Protams ja normāli sarunā tad arī var abi maksāt par remontu un tad ar laiku atmaksāt ja tas ir nepieciešams.
13.07.2016 12:03 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Puisis kļūdījās.. katris no mums dzīvē agrāk vai vēlāk mēdz pieļaut kādu kļūdu..

Te dažas raksta tā, itkā viņš būtu ticis avārijā uz Vācijas ātrgaitas ceļa... Padomājat pašas, ja tāds "prasmīgs" braucējs, tā vietā, lai ietriektos metāla konstrukcijā, izraisītu avāriju ar bojāgājušajiem. Tā nav kļūda, tas ir domāšanas veids - "esmu profesionālis, es visu varu", bet nekā.
Visi šitie šumaheri, kas tēlo sazin ko uz ceļiem, izraisa avārijas... Pats vainīgs, ka neredz, kur brauc un tēlo sazin ko.
13.07.2016 12:16 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ja situācija būtu - sieviete sasit vīrieša mašīnu, tad 100 punkti te būtu komentāri no sērijas - Viņš tevi nemīl! Pamet viņu! Viņam mašīna dārgāka par tevi! FUJ un PĒ!
Un diskusijas pieteikums - raudu jau 2.dienas, draugs dusmīgs par to, ka es netīšam mašīnu sasitu.

Selīna, ja sieviete būtu vīrietim stāstījusi, ka viņš nejēdz braukt un, ka viņai ir tā fantastiskā pieredze, tad tā jau ir cita situācija. Te viss slēpjas detaļās, ko dažas lietotājas ignorē.
13.07.2016 12:22 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
Meitenes,
autore vispār nav uzrakstījusi kāda veidojās saruna ar draugu un ko viņš viņai ir atbildējis un solījis saistībā ar mašīnu. mums ir tikai meitenes reakcija un viss. varbūt puisim jau risinājums ir un viss notiek.
a te ņemās kā tādas es nezinu.. un izbeidziet tik ļoti ņemt pie sirds, ka čalis aizrāda meitenēm kā braukt - tā dara ļoti daudzi un puišiem vienmēr šķiet,ka viņi ir labāki braucēji par meitenēm. :D tas nu gan jums visām baigais jaunums!
13.07.2016 12:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!