Cik labi, ka neviens cilvēks nav cietis un ticu, ka šis ir atvieglojums arī pašai autorei. Tomēr es saprotu autores dusmas, īpaši ņemot vērā, ka ir apsmieta no tā drauga puses par nemākulīgu braukšanu. Lai šis gadījums kalpo tam čalim par mācību un spēj par to arī būt atbildīgs sedzot zaudējumus kā arī turmāk protās neņirgāties pats par savu sievieti, ar kuru veido attiecības (es domāju, ka šis grauž autori šajā situācijā visvairāk).
Šādi negadījumi notiek, katram var gadīties. Domāju, ka dusmas šajā gadījumā ir pilnīgi saprotamas, jo drauga negadījums ir paša idiotisms. Ja viņam šāds negadījums būtu noticis, lai izvairītos no sadursmes ar citu dzīvu radību, domāju, ka autore saprastu, lai gan arī šādā gadījumā pārdzīvojums būtu cilvēcīgi saprotams.
Es arī pukojos, kad vīrs nodara skādi manām mantām, bet ne jau tāpēc, ka es tās lietas mīlētu vairāk par vīru. Viņam dzīvē materiālās lietas ir nākušas un lūzušas vieglu roku, bez īpašas piepūles, jo visu vienmēr vecāki nodrošināja. Man atkal nācies pacīnīties, pasvīst, pašai nopelnīt lielāko daļu, saprotot lietu materiālo vērtību. Tādēļ dusmojos, ja viņš nevērīgi izturas pret kopēji iegādātām lietām, jo tas ietekmē mūsu kopējo budžetu. Es atkal redzu atkārtotu naudas izgāšanu kā zaudējumus. To naudu taču varējām iegultīt citos plānos.
Lai nu kā, jūtu līdzi Tavam pārdzīvojumam, mazspiradzins! Lai izdodas mašīnu savest kārtībā! :)