Neesmu pārliecināta par to, vai varu sev piedēvēt kādas lietas pirkšanas atkarību, jo tīri emocionāli man ir grūti atrasties vidē, kur viss ir pārkrāmēts ar dažādiem nieciņiem, nagu lakām, sprādzītēm, krūzēm utt.
Man patīk skaistas lietas, kurām ir arī kāds pielietojums turpmāk. Piemēram, sākumā man bija viena lielā (nevaru iedomāties sevi dzeram kafiju no mazās) krūze, pēc tam apstākļu spiesta iegādājos vēl divas, un tagad man ir 3 kafijas krūzes katrai vietai, kur ik pa laikam sanāk uzturēties. Pēdējā laikā bieži arī iegādājos žurnālus, un esmu novērojusi, ka ar katru pirkto žurnālu pieaug manas prasības pēc kvalitātes - es nevaru atļaut sev izmest naudu par žurnālu, ja tajā vismaz 50% rakstu mani neinteresē, bet tomēr ir skaistas bildītes. Protams, tie žurnāli krājas, krājas, bet lielākoties viņiem pielietojums ir oriģinālu klažu, kā arī kaut vai kalendāra jaunas iedvesmas radīšanā.
Vēl, protams, ir arī kafija līdzņemšanai, kur to es pērku jau pie zināmiem avotiem, kur arī tā naudiņa savācās, bet cenšos sevi līdzsvarot.