Labrīt!
Netipiski agri pamodos.. Un tā kā nav jēdzīgas BeZtĒmAs, un gribās ko uzrakstīt, tad iedvesmošos no raksta par vīriešu defektiem..
Šoreiz gan par sieviešu defektiem.
Par sevi runājot, man nav defektu, tāpēc, iespējams, esmu izvēlīgs partnerē.. Šeit es pierakstīšu to, ar kādām es noteikti netiktos, vai kas vnk nepatiktu. nav paticis.
Tātad..
nr1- liekais svars, sauc kā gribi, curvy, ar vēderiņu, +size utt.. tas ir liekais svars, vēl pretīgāk ir resnums. varu izteikt vienīgi līdzjūtību.. un novēlēt veiksmi.
nr2- neglīta seja, sejas vaibsti, kurus dažkārt izceļ nevienmērīgs iedegums
nr3- plāni mati, lielas ausis. īpaši blondajām... nu WTF !? (t)(t) Blozgas
n4- bāla āda, raupja āda.. pretīgas atmiņas no laika, kad dejoju. un partnere uz tausti bija vnk nepatīkama, bāla, un rokas vnm aukstiem sviedriem, raupjas.
4- mīksta , liela pēcpuse.. nevajag ar to lepoties, tas ir pretīgi. ir drāztas mīkstas pēcpuses.. kā kult olu kulteni sajūta..un skaņa arī..
5- lielas krūtis, krūšu gali... no thank you.. tas ir ļoti slikti.. vienlīdz slikti ar aptaukošanos.
6- dzeltenīgi zobi, nekopti zobi, tumšas plombes .. jo parasti redzu visu sievietes muti.. diezgan detalizēti .. gan dodot sūkāt.. gan savādāk.. es ieskatos mutē. plombes vēl var pieciest..
7. solārija upuri.. ar izkropļotu iedegumu, sarkanu iedegumu. kā caur nātrām izskrējušas (e)
8- šķielēšana, šādu defektu pamanīju maksājot bendzīntankā, un tā arī neatradu acu kontaktu ar kasieri.. vēlāk sapratu kpc .. :-/ žēl!
9- lieli pirksti, kājas.. kā vecim .. asinsvadi izteikti.
10. neglīta vāverīte.. to tik pat labi likt varētu nr1..
11. neglīta tā vietiņa ..
12.. spalvas neizraustītas, vai nesakoptas starp kājām, ir novērots arī pie dibena.. (t)
13. neglīts vēders.. kaut vai tievs, vai stingrs.. bet ir neglīti dēļi...
14. neveiksmīgs make up , uzacis šauras
15. īsas kājas.
nu laikam svarīgāko pieminēju..
iespējams papildināšu..
p.s kafijas šorīt nav, beidzās.. nezinu ko lai dara..
pagulēšu vēl kādu 1h un izdomāšu.. jauku dienu !