Ārienes defekti vīriešiem

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Iedvesmojos no tēmas par kupri?
Kādi ārējie defekti jums šķīet, nu neteiksim ka nepieņemami, bet ar tādu vīrieti jūs netiktos?
Man nav pienemami:
*iztrūkstoši zobi, vai slikti zobi, bez maz izpuvuši
*akne, es saprotu, ka ar to grūti cīnīties, ka bieži cilvēks nav pie vainas, bet es nespētu skūpstīt tādu, pat uz vaiga bučot
*nagu sēnīte (kad vēl strādāju apkalpojošā sfērā - trauma vienkārši bija, cik ielaisti nagi mēdz būt
*kārpas, papilomas
Piedāvāju NErunāt par vispārsaprotamām lietām - netīriem nagiem, higiēnas neivērošanu, taukainiem matiem, nevīžību utt. Neaiztiksim arī invaliditāti - manurāt, tas nebūtu īsti ētiski.
11.07.2016 14:03 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Es te negribu jaukt sevi iekšā...es par tiem kilo rakstīju tāpēc, ka ir īsi vīrieši, kuriem tas mazais svars ir atbilstošs.
Bet par mani...jā esmu kaulains caurbira. Un? Nu nevaru es tik vnk pieņemties svarā...man rekords ir 72 KG, bet nu tad tas viss bija uz vēdera. Šobrīd dēļ skriešanas sveru tikai 61 kilo. Jādabū atpakaļ 65 KG:-)
Savu bildi nelikšu, bet pēcāk pameklēšu netā līdzīgu. Bet lūdzu iztiksim bez aizskarošiem komentāriem! Es nevēlos atkal atklausīties par sevi nicinošus komentārus. Paldies!
13.07.2016 10:04 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Likteņa vēstnesis, žēl, ka daba tevi tā apdalījusi :D :D
13.07.2016 10:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man liekas ka nevajag uztvert cilvēku izteiktās gaumes un kritērijus kā personīgu apvainojumu. Galu galā, mēs katrs esam savādāks un mēs vērtējam citus pēc sevis un pēc mūsu personīgajām vajadzībām.
Nu un ka sievietei nepatīk tievs vīrietis? Varbūt viņa pati sver uz 70 Kg un ir gara auguma, tāpēc nevēlas blakus vīrieti kurš sver zem tā un vel varētu būt īsāks. Nu un ka nepatīk kādas vīrieši ar gariem matiem vai bārdām? Ne visām sievietēm gribās lai vīrietis pavada kopjot savus matus vairāk nekā viņas pašas vai arī ka bārda visu laiku kutina kad skūpstās. Vīriešiem ar gariem matiem ir tendence lielīties par tiem pat citām sievietēm, ne vienam vien to esmu ievērojusi, tas jau nekas ka man arī ir gari mati un ne vārdu par to neieminos. Tas vienkārši ir pašsaprotami.
Man nepatīk ja zobi nav kārtībā. Es pati esmu pedants uz zobiem un iedomājoties ka zobi var būt nekopti, mani atbaida. Protams viena lieta ir ka zobi ir sabojājušies veselības u.c. apstākļu dēļ, bet ja tas notiek dēļ tā ka par zobiem vienkārši nerūpējas, tad tas ļoti daudz pasaka par cilvēku.
Tievi, gari, resni un īsi man ir vienaldzīgi, es pēc tā nevērtēju cilvēku, resnums var būt nolaidība, tievums var nozīmēt ka cilvēks varbūt piekopj neēšanas kultu utt. Tā tomēr nav mana daļa, tā ir viņu personīgā daļa un man nav tiesības viņus par to kaunināt, bet man ir tiesības lemt vai konkrētais partneris ir man atbilstošs un vai es tādu gribu blakus.
13.07.2016 10:24 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Mani īpaši nesaista izteikti muskułaini vīrieši - tādi, kuru izskats liek domāt par stereoīdu lietošanu. Vēl ja tas tiek apvienots ar super apspīlētām biksēm, mākslīgo iedegumu un želejas tūbiñas saturu matos.
13.07.2016 10:37 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Pasedena- Special for you :-D
13.07.2016 10:49 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
Nu manam vīram ir divas karpas bijušas uz rokas un man tas nav nekad traucējis :D :)
13.07.2016 10:49 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Man patīk muskuļi, ne pārāk lieli, bet tādi, ka var manīt, ka tur netiek cilātas (tikai :D) bulciņas. Nešķiet simpātiski tie īsie, muskuļotie, kas izskatās 2,5m platumā.
13.07.2016 10:54 |

Reitings 1584
Nešķiet simpātiski tie īsie, muskuļotie, kas izskatās 2,5m platumā.

Man darbā viens tāds apsargs:-D Aizdomas, ka lieto steroīdus...kaut kā nedabīgs skats.
Likteņa vēstnesis, žēl, ka daba tevi tā apdalījusi

Pieņēmis esmu jau sevi:-) Vienīgi problēmas ar apģērba nopirkšanu...
Bet par tēmu: Tas nav vizuāls defekts, bet...vai jums ir svarīgi lai vīrietis būtu ar spēcīgu rokasspiedienu?
Vnk esmu novērojis, ka ir it kā spēcīgi džeki, bet kad paspiežu roku, tad es spiežu pusļengenu roku. Un man ir smalkā plauksta..
Piedevām ir gadījies, ka sieviete paspiež roku krietni stiprāk nekā dažs labs čalis.
Un tāds mazs papildjautājums: Ja ar nepazīstamu vīrieti (piem. jaunu kolēģi) es sasveicinos bieži vien ar rokasspiedienu, bet ar sievieti vnk vārdiski. Pareizi daru? Neskaitos neaudzināts?
13.07.2016 14:24 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Tas nav vizuāls defekts, bet...vai jums ir svarīgi lai vīrietis būtu ar spēcīgu rokasspiedienu?

Man tas nav svarīgi, bet esmu dzirdējusi, ka vīrieši savā starpā par to runā, vairāki teica, ka tas liekoties kā necieņas izrādīšana.
13.07.2016 14:27 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Man nepatīk vīrieši, kas ir īsāki par mani un sver tikpat, cik es vai nedaudz, piemēram, 10kg vairāk. Piemēram, ja vīrietis sver šos pašus 60kg... Nē. Tā kā esmu īsa un smalka, uzskatu, ka normāla prasība.
Neieslīgstot galējībās par higiēnas neievērošanu, man šķībi, netīri nagi vai šķībi zobi vai kāds nolūzis zobs, vai tml. nešķiet nekas tik traks, jo to visu var izmainīt. Protams, es nerunāju par cilvēkiem, kuri ar higiēnu vispār ir uz Jūs, jo tur izmainīt paradumus ir sarežģītāk. Taču sīkākās lietās sakopt nagus vai zobus, vai sejas ādu nav jau nemaz tik grūti.
13.07.2016 15:06 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nešķiet simpātiski tie īsie, muskuļotie, kas izskatās 2,5m platumā.

kā savādāk lai kompensē īsu augumu?
13.07.2016 15:07 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Ā, vēl man grūti sevi tagad iedomāties ar vīrieti, kuram būtu ļoti daudz (tā, ka abas rokas, visa mugura vai tml) tetovējumu, daudz pīrsingu vai viņam būtu dredi, gari mati vai viņš būtu kādas subkultūras pārstāvis, piemēram, metālists, kurš vizuāli atbilst visiem tiem standartiem. Lai gan jaunībā man bija puisis ar pāris šeit nosauktām iezīmēm, bet tagad sev tādu dzīves partneri nevēlētos. :D
13.07.2016 15:11 |

Reitings 44
Reģ: 16.09.2015
Manī reālu riebumu izraisa vīrieši, kam patīk "palaist rokas". Viņiem pat nav noteikti tevi jāapgramsta - reizēm pietiek ar tiem skatieniem un tizlajiem tekstiem, lai gribētu nomazgāties, nodezinficēties un sadedzināt drēbes, kas bija mugurā... :-/
13.07.2016 15:26 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
reizēm pietiek ar tiem skatieniem un tizlajiem tekstiem, lai gribētu nomazgāties, nodezinficēties un sadedzināt drēbes, kas bija mugurā...

Iedosi savu nummuriņu? =]
13.07.2016 15:35 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nekopti un nelaboti zobi
Ūsas (fui, man tiešām nepatīk)
13.07.2016 15:36 |

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Es noteikti netiktos ar tādu vīrieti, kuram nav vismaz vidējā izglītība. Bet ja reiz runa par ārieni, tad lai iet.
- ar lieko svaru, "sievišķīgām" formām, piemēram apaļu, izļumušu dupsi
- pārāk tievs. Kaulains, kurš sver daudz mazāk par 70 (ja vien nav 1.70 garš)
- nesmuku seju. Atvainojos, bet jā. To jāsaprot kā nekoptas uzacis, skatiens kāds man nepatīk (mana un katra individuālā gaume), neproporcionāli sejasvaibsti
- bez zobiem, vai tādiem zobiem kas lien pa muti ārā
- nesportisku, kam mazāk izteikti muskuļi kā sievietei.
- pārāk spalvainu. brrr, es neciešu ka vīriešiem spalvaina mugura, plaukstas, paduses utt.
- bārdainu. Domāju par bārdu, kas pārsniedz 1 cm. Nelieli rugāji gan ir seksīgi(l)
- kurš nekopjas. Obligāti dienas beigās ir "jābirstējas" dušā, citādi čauu:-D
Jābūt labai frizūrai, jārūpējas par saviem matiem. Jāģērbjas atbilstoši savam ķermeņa tipam.
Un vnk jābūt skaistam manā gaumē. :)
13.07.2016 15:58 |

Reitings 1584
nesportisku, kam mazāk izteikti muskuļi kā sievietei

Nu nu...nu es sportoju, skrienu un tādā garā. Sevi uzskatu par pietiekoši sportisku, bet nu neaug man tie muskuļi. Piemēram daudzām sievietēm ir muskuļainākas roka spar manām...
Tāpēc es oponēšu par šo punktu, jo ne vienmēr nozīmē bez muskuļiem, ka nav sportisks. Man skola slaikā vienu gadu pasniedza sportu viens skolotājs, pamaza auguma, atlētiks, bet ar minimāliem muskuļiem. Nav viņš sportisks?
izļumušu dupsi

Un ko sakāt par plakanu dupsi?:-D man te māsa/mamma visu laiku piesienas, ka man ''nav'' dupsis:-D
13.07.2016 16:07 |

Reitings 1584

Profesionāls latviešu futbolists. Līdzīga ķermeņa uzbūve manējai.
Nav sportisks? :-)
13.07.2016 16:13 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Likteņa Vēstnesi, vai pašam nav apnicis visu laiku čīkstēt sieviešu forumā par savu nesportisku, kaulainu augumu, pumpainu seju, blaugznām, sausām lūpām un fizisku tizlumu?
13.07.2016 16:19 |

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Likteņa Vēstnesi, vai pašam nav apnicis visu laiku čīkstēt sieviešu forumā par savu nesportisku, kaulainu augumu, pumpainu seju, blaugznām, sausām lūpām un fizisku tizlumu?

+++ Un kpc tu visu uz sevi attiecini? Ko tu gaidi, lai mēs tev atbildam?
13.07.2016 16:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)