Drusku ierēcu par visu šito.
Vēl atmiņā šejieniešu teksti par to, cik geji esot forši, - iejūtīgi, pieklājīgi, smalkjūtīgi, utt., bet šeit - še tev, - negribas tomēr ar tādiem saieties. :-D:-D:-D Tomēr neiejūtīgi, nesmalkjūtīgie, utt., ... tie esot tie īstie. :-D:-D:-D
Es saprotu, - jaunība, prātiņa vēl nav ... un varbūt nekad arī nebūs, bet nevajag visu jaukt vienā putrā. Atļaušos atgādināt, ka geji dalās pasīvajos un aktīvajos pa lielam, un tā ir liela atšķirība. Cik esmu dzirdējis, liela daļa pasīvo sapņo tieši par kārtīgiem, spalvainiem un bezkaunīgiem tēvaiņiem, to biš - tieši par tādiem pašiem, par kādiem sapņo viena daļa sieviešu. Un kāds brīnums, ka viena daļa aktīvo tieši šādu lomu arī spēlē. Iespējams, daudzos gadījumos ij neatšķirsiet!
Vēl viens aspekts.
Esmu dzīrdējis, ka liela daļa aktīvo sievietes vispār neuzskata par cilvēkiem sakarā ar to, ka neredz pilnīgi nekādu vajadzību pēc tādu eksistences principā, vēl jo vairāk tā iemesla pēc, ka ar pasīvajiem it kā esot nesalīdzināmi vieglāk tikt pie seksa - nav vajadzīgas visādas romantikas, šromantikas, randiņi, aplidošanas, utt.
Draudzeņu lomu pa lielam varot pildīt tikai pasīvie, un tiem, protams, viss pēc uzvedības uzreiz ir redzams.