Sveikas meitenes. Ir diezgan liela problema. Es dzivoju jelgava , un ir sarunats pirmais randins . puisis brauks uz jelg. Un ir iedevis man uzdevumu lai izdomaju kaa pavadisim laiku. Nav nekadu ideju vis izdomatais jau ir atkritis. Ludzu paliidziet citadi kriitu jau panikaa.
Tas taču tikai pirmais randiņš, nav ko iespringt, ar jauku un mājīgu kafejnīcu būs pilnīgi pietiekami :-) Ja būs labs laiks un būs kāda interese vienam par otru, pēctam varat pastaigāt pa promenādi.
Aizejiet pabraukāt ar katamarāniem vai kuģīti, pastaigāties pa Pasta salu, aiziet kaut kur iedzert kafiju vai kaut ko iekost... ja ir labs laiks vari sarīkot pikniku... kads ir tavs vecums?
Aizejiet pabraukāt ar katamarāniem vai kuģīti, pastaigāties pa Pasta salu, aiziet kaut kur iedzert kafiju vai kaut ko iekost... ja ir labs laiks vari sarīkot pikniku... kads ir tavs vecums?
Vēl varētu izbraukt ar SUP dēļiem, bet tas būtu nedaudz ekstrēmāks variants un pirmajam randiņam nebūtu ipaši piemerots, jo prasa sagatavošanos, peldētprasmi un labu laiku...varētu būt jautri, bet nekāda lielā parunāšanās gan nesanāktu...
Ja esi pilngadīga, tad varat vakarā aiziet uz kadu klubiņu, pasēdēt Coffee&Wine vai kādā citā vietā... pirms tam pastaigāties, piknikot, braukt ar katamarāniem vai kuģīti....
Ja puisis nepazīstams, piemēram, no interneta, es noteikti neko baigi nedomātu, pieturētos pie klasikas :-) Kad ir vīzija, kas tas par putnu, nākamreiz jau var ko foršāku pasākt
Ar nepazīstamu puisi, ko iepriekš dzīvē nēsi satikusi, labāk tiešām tikties publiskā vietā...ja galīgi nepatīk, vari teikt ka jāiet mājās kaķi pabarot vai kaut kādu citu iemeslu izdomāt....:-D