Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cik daudz sāls jāpievieno lasim?

 
Reitings 201
Reģ: 26.05.2009
Čau visām!
Līdz šim vēl neesmu gatavojusi lasi cepeškrāsnī, bet saņēmos un sapirku visas sastāvdaļas. Taču cik daudz sāls jāliek (pieļauju, ka no abām pusēm) uz vidēja izmēra laša steika gabaliņa? Pa virsu vēl plānoju likt ķiplokus, dilles un pāris veselus melno piparu graudiņus.
P.S. Padoms "pēc izjūtām" man nederēs :D
07.07.2016 16:14 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Ja tev ir tas ar malamo uzgali- tad uz katras puses vienu reizi pagriez.
Jūras sāls ir mazaak saals, uzliec Uz katras puses pa skipsninai, Nu nelielai, tik cik starp 3 pirktiem ielien tā sāls :-D
Vispār smieklīgs jautājums.:-P
07.07.2016 16:17 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Škipsniņa jūras sāls no katras puses vai 5-6 griezieni no dzirnaviņām :-D
07.07.2016 16:17 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Loti labi lasim piestāv arī citrons, dilles, siipoli, sinepes/medus kopā. Pievienojot kādu no šiem varēsi piedot lasim vairāk garšas. Svarīgi arī nepārcept. Lasis gatavojas nedaudz ātrāk kā vistas fileja.
07.07.2016 16:19 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Zīle- 5,6 nav loti daudz? :-O
07.07.2016 16:20 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Ar kiploku gan esi uzmanīga, lasim ar to uzmaniigi.
07.07.2016 16:21 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Manuprāt 5-6 griezieni ir aptuveni tikpat cik šķipsniņa ( nu vadoties pēc manām sāls dzirnaviņām )
07.07.2016 16:24 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es gan laša steikus ieteiktu cept uz pannas/grilpannas piparu,sāls un oliveļļas marinādē ( dievinu kraukšķīgo garoziņu ( pilnigi sakārojās )), bet cepenei atstāt veselās zivis un filejas :-)
07.07.2016 16:27 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es gan laša steikus ieteiktu cept uz pannas/grilpannas piparu,sāls un oliveļļas marinādē ( dievinu kraukšķīgo garoziņu ( pilnigi sakārojās )), bet cepenei atstāt veselās zivis un filejas

+1
Šī ir ļoti kārdinoša diskusija, mmmm
07.07.2016 16:29 |
 
Reitings 204
Reģ: 06.07.2016
nepērciet importa lašus, kurus audzē zivjaudzētavas norgē, swe. thats all i can say. no laša gaļas tur pat smaka nav. ne krāsa.
pie upes noķerts lasis, tā ir pavisam cita zivs.. vai nozvejoais kaut vai daugavā .
07.07.2016 16:42 |
 
Reitings 204
Reģ: 06.07.2016
zivs orgāni pat ir sakropļoti tajās audzētavās. un ja tādi tiek dabīgās upēs, var iznīkt visa dabīgo lašu populācija.. gaļas kvalitāte nekāda.. izņemot omega , utt dažas vielas, kuras ar kombikormu piebaro. nekvalatitīvas pārtikas produkts.. ļoti nekvalatitīvs .. tāpat kā vistas filejas, un tītara gaļa.
viņi tur audzē tikai kvantitātei. .. tad jau labāk soju ēst.
un ir varianti.. ;) neēst sūdīgu gaļu.. ja pakustina smadzenes, un apzina tos , kuri piedāvā dabīgo gaļu.. arī zivis..
07.07.2016 16:45 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es sāli pievienoju tad, kad zivs gatava.. tā ir iegājies :D
10.07.2016 20:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits