7. jūl. beztēma

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Labrīt!
Man tāds asarains rīts. No rīta pamodos, liku kosmētiku, spogulītis atrodas uz palodzes,tāpēc labi redzu,kas notiek uz ielas un skatos- tur kaķēns guļ ielas vidū. Visi brauc pāri,man jau žēl paliek un tā, bet tad kāda dāma apstājās, nolika mašīnu ielas malā, aizgāja pēc kaķēna, ievīstīja dvielīti,ielika auto un aizbrauca. Ārprāts,kā es apraudājos!:'-( Man pēc pus stundas jāiet uz darbu, cenšos nodabūt savas apsarkušās acis un pie reizes brokastoju.
P.S. vakar Spīķeros foršs Oranžo Brīvdienu koncerts bija!8-)
07.07.2016 08:05 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Serēna oj jā mana sociālā dzīve šeit absolūti nekāda :( un darbā jau katrs nāk atstrādāt savas stundas un viss,interese ko darīt ārpus darba nevienam nav...pietam šeit kur esmu, nekādi pasākumi nenotiek, apskatīt nav ko jo dzīvoju pašā pilsētas centrā...laikapstākļi ir slikti, katru dienu apmācies, līst, tad saule parādas un atkal pazūd....
kurā valstī atrodies?gan jau pieminējusi šeit esmu, bet aizmirsies...
07.07.2016 13:27 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
jaukums Tur jau tā lieta. Man viena draudzene bija, bet tā pati aizbrauca prom.
Es Norvēģijā, kur Tu?
07.07.2016 13:35 |

Reitings 7596
Serēna Izdzirdot vārdu Norvēģija, uzreiz nāk prātā tas ,ka tev LV ir tuvāk un biežāk iespējams apciemot! Gan jau ka laikapstākļi nelutina arī tevi tur...
Es Īrijā...Nu nepatīk man te tie smaidīgie,liekulīgie Īri kuri aiz muguras pavisam ko citu domā, pietam šeit liels kišš mišš ar iebraucējiem..iespēja ir iepazīties,sadraudzēties, bet redzu ka nevienam nav vēlēšanās, jo laikam pieraduši DABRS un MĀJAS dzīvi :/
07.07.2016 13:42 |

Reitings 8968
Sisley
negaida mani vīrs nekur, drīzāk es gaidu viņu te, bet nu es jau vairs neceru uz neko, saprotu viņu, ja dzīvo svešā valstī, tad vismaz alga atspēko tās citas lietas, bet kas viņam te lv būtu, un latvieši jau nepieņem baigi ārzemniekus. Ai es nezinu, besis par visu, man neko negribas, varbūt būtu man tā lielā alga es domātu savādāk! bet šobrīd, man te besī.
Jaukums
jā ir te arī savas labās lietas, protams, kultūra, un citas lietas, bet es tās lietas nevaru baudīt, ja naudas nav.. ja katru mēnesi ir jāstreso, izvilkšu vai neizvilkšu līdz algai.
07.07.2016 13:47 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
jaukumsNu nav tālu, jā, aizbraucam, bet ciemoties ir viens, dzīvot, kas cits.
Laikapstākļi ir līdzīgi kā LV, dzīvojam netālu no Oslo.
Man ir tas, ka nekad nebiju pat domājusi braukt prom. Bet, lūk, vajadzēja man iemīlēt vīrieti, kas dzīvo un strādā citur. Saprotu, ka esam te nākotnes vārdā, bet skumji, dažreiz, tāpat. Nav šī valsts priekš manis.
07.07.2016 13:50 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
hellish ♥, saprotu, ārzemniekam te tiešām būtu grūti ar darbu, un vismaz sākumā alga arī būtu kā būtu. Bet kādēļ Tu nebrauc pie viņa, ja te Tevi arī nekas nesaista? Vismaz kādam plusam vietā, kur dzīvo, jābūt - ja nav labs darbs/alga, tad vismaz forša sabiedriskā dzīve, ja nav tā, tad vismaz vīrs blakus. Iesākumam kaut vienu no tā visa vajag :)
07.07.2016 13:58 |

Reitings 7596
hellish ♥ alga tiešām tev tik maziņa?es dzīvojot LV viena īrēju dzīvokli, uzturēju auto,studēju par ko katru semestri jāmaksā, braukāju ciemos, apmeklēju pasākumus un tam visam pietika.Protams nevarēju atļauties visus kārotos pasākumus, bet pietika...
Serēnasaprotu :/ Mēs jau ar plānojam pāris gadus pakrāt naudu un atgriezties, bet man liekas ka es tos pāris gadus te neizturēšu,neskatoties uz lielisko cilvēku kas ir blakus...Ar laiku saprotu, ka savu dzīvi dēļ otra,arī nevēlos ziedot...pagaidām motivēju sevi ar domu, ka gan jau uzradīsies draugi te un būs arī sociālā dzīve man te!
07.07.2016 13:58 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Mjā, ātri gan tā eiforija par LV pārgāja. Nesen liels fuj Tenerifei, tagad atkal LV fuj, bet tur viss labi.
Nē, es nepārmetu un saprotu, tikai žēlošanās jocīga.. domāju, ka visi par to tevi brīdināja pirms atgriešanās.
Bet vispār es ceru, ka tev viss nokārtosies! Gan valsti izvēlēsies pareizo, gan arī vīru. Pagaidām viss tiešām liekas kā lielā putrā.
07.07.2016 14:03 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Latvija nav laimes zeme, ja gribi pelnīti labi, tad tikai blats vai jāpierāda sevi. Ko tu vari hell dot lai kāds tev maksātu stuku?
07.07.2016 14:10 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labdien!8-)
Meituks pie omītes atvaļinājumā, kamēr es miera režīmā mājās pa gultu vārtīšos. Nu nekas, kas jādara, tas jādara, citu variantu nav. Visi vasaras plāni pajukuši, bet nekas, gan atgūšu kādu citu vasaru. (l)
Skatos, ka ir bilžu ierobežojumi, žēl īstenībā, bet ja šādā veidā var apkarot dažu labu, tad esmu ar mieru :D
hellish, pai-pai. Ceru, ka atradīsi kādu risinājumu. Varbūt jādodas studēt? ;)
Jauku dienu ;)
07.07.2016 14:14 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
ja gribi pelnīti labi, tad tikai blats vai jāpierāda sevi.

Tas ir tikai normāli, ka cilvēks saņem labu atalgojumu, ja parāda savas zināšanas un prasmes. Pārāk daudz ir tādu, kas domā pelnīt lielu naudu, nedarot neko, un tad paliek pie sasistas siles.
07.07.2016 14:15 |

Reitings 8968
jaukums, nu es mašīnu un dzīvokļa īri toč nepavilktu :D
selīna, nav tā, ka es baigi žēlojos, ir jau arī te labi, man patīk daba, arī kā jau minēju kultūras dzīve un daudz un dažādu pasākumu, tik es atduros ar finansēm visu laiku.
man laikam baigi gribas ātri visu īsā laikā!
tenerifei joprojām ir fuj :D
Sisley, vīrs jau nedzīvo tenerifē, viņš savā valstī tagad ir, un tur arī nekā spīdoša nav, nu es jau ceru, ka vēl viss atrisināsies kaut kā :)
07.07.2016 14:21 |

Reitings 7827
Piekrītu tev par to dabu un pasākumiem, tik žēl, ka cita īsti nekā nav. Un, manuprāt, jo ilgāk padzīvo ārzemēs, jo lielāks šoks ir atgriežoties. Eiforija pāriet un sākas parastā dzīve. Pati pazīstu cilvēkus, kas pēc kāda laika atkal dodas prom, jo vienkārši te nav tā kā likās un galvā bija sadomāts. Saskaras ar īstenību un saprot, ka nekas jau nav mainījies, viss ir tāpat kā toreiz pirms pirmās aizbraukšanas..
Vispār skumji.
07.07.2016 14:30 |

Reitings 7827
Pārāk daudz ir tādu, kas domā pelnīt lielu naudu, nedarot neko, un tad paliek pie sasistas siles.

kas ir liela nauda? vai tiešām normāli strādājošs cilvēks nav pelnījis normālu dzīvi? ne visi var būt uzņēmēji, jābūt arī parastajiem un arī viņi grib dzīvot nevis izdzīvot. Ar 500 eur Rīgā nekāda dzīve vienam pašam īrētā dzīvoklī nesanāks. Dzīve kojās vai soc. mājā.. nu tā nav īsti normāla dzīve. Protams, var dzīvot visu mūžu pie vecākiem vai barā ar draugiem.
Ja par tie 1000 eur, nu nav tā nekāda lielā mega nauda. Pie mūsu cenām NAV.
07.07.2016 14:33 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
hellish ♥, lai nu kā, varat tak abi salitk galvas kopā un ko izdomāt, ir arī citi varianti bez LV, Tenerifes vai viņa valsts :) Tā jau arī nav dzīve, ja katrs savā valstī, un risinājumi ir, tik jāpameklē pieņemamākais :)
07.07.2016 14:40 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Hellish, es laikam paliktu Tenerifè vien laika apstàklju dèlj :D jums ar vīru jàmeklè kàda valsts pa vidu, ar kuru bùtu apmierinàti abi. Man reizèm uznàk vèlme atgriezties LV, izglītība ir, valodas ir. Bet nav ne dzīvesvietas ne vairs draugu, un vīrs noteikti negrib, tad nu ar pràtu saprotu, ka nav man tur LV ko darīt, vienīgi atvaljinàjumà atpùsties....
Tavà gadījumà vīram vispàr LV nebùs ko darīt, ja nu vienīgi jùsu bèrnus auklèt :D
07.07.2016 14:41 |

Reitings 8968
Mis Take, jā, it kā varētu citu valsti, bet ja man būtu 25 gadi, tad nedomājot brauktu atkal prom, bet nav...
es jau ceru, ka viss vēl kaut kā atrisināsies, ja ne, tad neko.. jo vīram tiešām, ja man kādreiz likās, ka būs grūti atrast, bet var, tad man tā vairs neliekas....
07.07.2016 15:15 |

Reitings 651
Skatos man vienigajai nav besis par vietu kur dzivoju. Visu laiku plus, miinus bija ok. Bet nu jau kadu pus gadu, ta multikultulara vide krit uz nerviem. Sociala dzive ljoti neaktiva, jo kaut ari ir draugi. Visi strada atskirigus grafikus un mainjas. Retik kad sanak kopigas brivdienas. Pat normalas dz.d nevar uztaisit, jo visi strada un doma par naudu..:'-(
Nevaru sagaidit savu atvalinajumu LV. Piedavajiet man normalu darbu un es tur palikshu :-D
Meitenes turamies
07.07.2016 15:24 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Par to kultūras dzīvi LV un finansēm... vispār Rīgā notiek milzum daudz dažādu koncertu, kur ieeja ir bez maksas, par ziedojumiem vai ļoti lētām naudiņām, un kvalitātes ziņā lielākā daļa šo pasākumu nebūt nav slikti. Šovakar, piemēram, došos uz brīnišķīgu Raimonda Tigula koncertu Ziemeļblāzmā, arī bez maksas.
07.07.2016 16:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
kas ir liela nauda? vai tiešām normāli strādājošs cilvēks nav pelnījis normālu dzīvi? ne visi var būt uzņēmēji, jābūt arī parastajiem un arī viņi grib dzīvot nevis izdzīvot. Ar 500 eur Rīgā nekāda dzīve vienam pašam īrētā dzīvoklī nesanāks. Dzīve kojās vai soc. mājā.. nu tā nav īsti normāla dzīve. Protams, var dzīvot visu mūžu pie vecākiem vai barā ar draugiem.
Ja par tie 1000 eur, nu nav tā nekāda lielā mega nauda. Pie mūsu cenām NAV.

+++
07.07.2016 17:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!