Paulette tiku pie datora, tāpēc varu garāk atbildēt.
Nu es gan neteikšu, ka tik biezas, tumšas spalvas ir labi...es te pēdējā laikā speciāli paskatījos uz džeku kājām lai saprastu kādas viņiem spalvas...un retajam bija tādas kā man, lielākoties ar tumšāku ādas toni, bet man ir pats gaišākais. Uzreiz izceļas. Tagad pat, biju šokā, ka man tik baltas kājas, nemaz nav iedegušas zem biezajām spalvām:-D
Man nebūtu pretī pret tādām spalvām kā man uz rokām, smalkiem, vidēji retiem, ne pārāk gariem. Bet tādas kā man ir, man asociējas ar pērtiķiem...mamma arī visu laiku pa jokam saka, ko man tik spalvainas kājas:-/
Visiem kā cilvēkiem, man kā pērtiķim...
Bet pamatā es gribu tīras kājas dēļ komforta, jo es patiešām svīstu traki:-( Un man nepatīk tā sajūta, kad mitras spalvas no sviedriem pie kājām pielipušas. Ar padusēm tas pats, izdzenu uzreiz man patīkamāka sajūta. Jā ir sviedri, bet sajūta ir savādāka.
Tagad tāpatās var jau just, ka kājas ir vēsākas (nezinu kā noraksturot to sajūtu), nav siltumnīcas efekta.
Kas attiecas uz vien.skuvekļiem, tos gan nekad vairs neizmantošu. Visas kājas asiņainas:-/ nemāku ar viņiem skūt, jo bārdu esmu skuvis tikai ar elektrisko.
Epilators ir pasūtīts, nākamnedēļ veikalā jābūt klāt. Domāju, ka izņemšu, jo sliktākajā gadījumā noderēs priekš padusēm.
Ar kādu mašīnīti? Matu?
Šaubos vai tas ir labākais variants...+ jāpērk speciāli atkal.
Šodien atklāti sakot, ja nebūtu iesācis (tātad nevar vairs apstāties, lai nebūtu sabojāts skats), nebūtu skuvis...kādas 2.15 skuvos. Manuprāt tas ir baigi ilgi...jācer, ka ar epilatoru tā lieta ies ātrāk.
Šobrīd man kājas vietumis ir gludas, vietumis ne tik ļoti...
Es pastaigāšu kādu laiciņu, izvērtēšu kāda sajūta. Ja būs pozitīvas, tad ņemšu ar epilatoru skūšu. Ja nē, tad atstāšu lai atkal aug mežs.
Es nākamnedēļ taisos uz Drogām, bija doma arī tās vaska strēmeles pirkt...tad nepalīdz? Ar pinceti nezinu vai mācēšu + tad jāataudzē diezgan gari..vairākus gadus staigāju ar saaugušām kopā līdz izlasīju, ka tas skaitās ļoti neglīti:-D
Nu nezinu var jau mēģināt ar pinceti, tikai nezinu vai mācēšu...esmu mēģinājis ar nagiem izraut, nekas prātīgs nesanāk, nolūst.
Drogās pincetes pārdod?
Nu tā visumā ir ar mani...ir vel viena zona (bikini) kur derētu izskūt, bet nu tur cik var saprast pēc Rvis teiktā jāpērk speciāls ķermeņa (matu?) aparāts/trimeris. Tas man uz nākotni padomā, jo tā vieta svīst vel trakāk par kājām, bet ar parastiem skuvekļiem sagriežos:-/
Bet paldies par padomiem!:-)