Labrīt!
Es izgulējusies, mans draugs arī visu nakti nogulēja (paldies Dievam). Vakar biju orķestra mēģinājumā, es sev drīkstēju vienu skaņdarbu izvēlēties, ņēmu Highland Cathedral... Un man Pfarrer (priesteris) vēstuli atsūtīja ar dāvaniņu klāt. Domāju jau, ka tur būs uzaicinājums stāties draudzē un (atkal) maksāt baznīcas nodokli, bet nē - vienkārši jauks apsveikums. Bet vienu gan es nesaprotu - lai gan esam piesaistīti kristīgajai organizācijai, kāpēc citi no orķestra nesaņem neko tādu? Ar ko es īpaša?
Tikko lielumlielais prieks - pasūtīju savu Parfīmu. Iepriekšējā pudele jau iet uz beigām, bet man patīk, ka visi saka, ka viņiem patīk, tāpēc naudu šim te nepažēloju. Tāda forša sajūta.
Kas vēl? Paldies dievam, kolēģiem vakar garšoja mana pašceptā, bet masu produkcijas (divas plātis) ārboldrupačkūka. Vakar bija arī darbīga diena, šodien tā mazāk plānos- darbs, pasta apmeklējums, veikalā augļus nopirkt un sportiņš ar solāriju saldajā ēdienā.
Jauku otrdienu! Rīt kalnu festivāls - būsim nedēļas vidū, tātad smagāko kalna daļu (augšup) pievarējušas, tad jau ies lejup un būs vieglāk līdz nedēļas nogalei.