Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

matu ieveidošana

Reitings 153
Reģ: 25.01.2012
meitenes kā jums ikdienā "stāv" mati, matu augšanas virzienā vai pret matu augšanas virzienam? mani mati mani tracina, man viņi stāv matu augšanas virzienā un tāpēc izskatās kā pielipuši pie galvas, pat tad, kad tiek ieveidoti ari smalko gofrīti. no rīta ok, bet uz vakarpusi atkal pielipuši. ja celiņu pārlieku otrā pusē, sanāk pret matu augšanas virzienam , tad viņi vnk krīt uz sejas un izskatās pēc gaiļa sekstes. nezinu kas par vainu, bet nemāku normāli ieveidot. vēl problēma ir mati ir ļoti smalki, līdz ar to, tas pastiprina to pieplakšanu pie galvas. mati kupli izskatās tikai kad ir īsti, kad garāki par lāpstiņām tad vairāk izstiepjās un pieplok pie galvas. varbūt kāda var ielikt kādu video no youtubes, vai padalīties ar kādu padomu?
03.07.2016 14:46 |

10 gadi
Reitings 4155
Reģ: 02.01.2011
par garumu- tikai loģiski, ka jo garāks mats, jo smagāks, jo vairāk pieplok.
pakāpe, filēšana neder? neaudzēt tik garus? žāvēt ar galvu uz leju? mazāk lietot visādus leave-in līdzekļus?
03.07.2016 14:52 |

Reitings 153
man gandrīz visu mūžu ir bijuši gari mati, tie man arī labāk piestāv. kādreiz esmu nogriezusi īsus pārmaiņām un matu atveseļošanas nolūkā, bet nejūtos tik labi kā ar gariem matiem. žāvēšana ar galvu uz leju līdz, bet nedaudz. līdzekļi tiek lietoti pēc iespējas mazāk, tieši tie leave in. par filēšanu un pakāpi ir tā, ka es nevaru saprast, man ir tāda sajūta, ka tieši tad, kad ir izfilēti un pakāpē, tad ir vēl plānāki. Man tādi ir bijuši 101 reizi. Taču tad viņi nedaudz kuplāki pie galvas virsas ir. Nevaru izlemt vai audzēt matus priekšējos, lai pārliekot celiņu viņi man nekrīt acīs, mēģināt kā daudzi matus ieveido pret matu augšanas virzienu, vai griezt tomēr nost :(
03.07.2016 15:08 |

Reitings 153
esmu tik daudz video skatījusies youtubē, bet liekākā daļa dāmu liek clip in matus, kas tos padara biezākus, līdz ar to uz maniem matiem nav tāda rezultāta kā video.
03.07.2016 15:10 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Esi mēğinājusi pie saknēm ietīt lielos ruļļus?
03.07.2016 15:14 |

Reitings 153
kaut kad sen esmu, rezultātā izskatījās kā bļodiņa, katrā ziņā ļoti nedabiski :D
03.07.2016 15:19 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Viena versija ir uzkasīt ar matulaku pie saknēm matus.
Otrs, par to celiņu uz sānu, lai neveidotos sekste, viņi ir jāizžāvē uz to pusi. Ja vēlies tieši kulpumu uzšķirtajā pusē, tad jāpaigaida, lai pažūst kā parasti un vēl neizžuvušus jāpārliek uz otru pusi. Katrā ziņa, ja pāršķirsi uz sānu tad, kad jau ir izžuvuši, sanāks tikai sekste ;)
03.07.2016 16:00 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Vēl atceros, ka laba metode bija taisīt lielo/plašo zigzag celiņu uz izžūšanu un pēc tam pāršķirt pa vidu, bet tur jāsktās, kā ar mazajiem matiņiem.
03.07.2016 20:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits