Nejauks atgadījums ar suni.

Reitings 35
Reģ: 27.06.2016
Sveiki! Šodien gāju pastaigā ar suni (bezšķirnes, vidējas auguma, diezgan masīvs), parasti esmu ļoti uzmanīga un vēroju vai tuvuma nav citu saimnieku ar saviem suņiem, bet šoreiz kaut kā nepiefiksēju, runāju pa telefonu un pēkšņi mans suns norāvās no pavadas (tik negaidīti parāva, ka izlaidu no rokas) un aizskrēja pa taisno pie citas mazākas suņu meitenes (manējais arī ir meitene). Tas suns bija ar saimnieci, viņa protams paņēma savu suni rokās, es skrēju pakaļ, bet mans suns lēca viņiem virsū, pārtrūka arī metāla siksna, uzpurņa nebija. Beigās man izdevās satvert savējo aiz skausta, saspraudu siksnu. Otra suņa saimniece teica kaut ko par to ka par vaļīgu siksna esot, lai es takā eju pa priekšu, un tad viņi ies nopakaļ un vēl kaut ko, es biju tik satraukusies, jo nekad tā vēl nav noticis iepriekš, tikai atvainojos un ātri aizgāju uz mājām. Tagad jūtos ļoti tizli, jo laikam vajadzēja pajautāt vai nav sakosti viņa un suns, un tagad man vairāk uztrauc tas, vai mani par to var kaut kā sodīt. Varbūt kāds ir saskāries ar tādu situāciju? :'-(
02.07.2016 22:46 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Jebkuram tā var gadīties. Esmu vairākkārt ar savējiem bijusi cietēju lomā, tādēļ tagad vienmēr sekoju līdzi citiem suņiem un gaidu, kad paies garām - to iesaku arī Tev!
03.07.2016 10:20 |

Reitings 35
Reģ: 27.06.2016
kads ari aiz viniem savac?

Neviens neko nevāc, tā ir parasta aizaugis pļava, nevis pilsētas centrs, iela vai vēl kaut kas publisks.
Viņs tiešām koda?

Tiešām koda, ar to suni viņi jau sen nesaptotas, parasti to mazo suņuku palaiž bez pavadas, un ja viņš ierauga mūs, tad uzreiz sktien klāt un rej, pilnīgi purns purnā, un tad man jārauj savs prom, bet tā suņa saimnieks neko nedara tikai sauc suni vārdā, bet sunim ta ir pie vienas vietas, bet tieši vakar, dīvainā kārtā, tas sīkais bija pie pavadas.
03.07.2016 11:36 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Atceries, sunu meitenes ar meitenem un puisi ar puisiem nesadzivo.
So te es vienmer vakteju, maneja nav agresiva, bet ja tuvuma ir kuce, nevis dzeks ari saks riet un uztaisis grebeni uz muguras. Ta laikam ir dabiska atlase/ konkurence/instingti.

Es domaju, ka nekas nebus. Saimniece izskatas nebija naidigi noskanota. Nakamo reizi riktigi nodrosinies ar visu arsenalu un, ja ju izdodas sastapt to kundzi, tad atvaunojies un apjautajies.
Tas tak dabigi, ka biji stresa situacija un ne jau speciali suneni virsu vinai dzini.
03.07.2016 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits