Sveiki! Šodien gāju pastaigā ar suni (bezšķirnes, vidējas auguma, diezgan masīvs), parasti esmu ļoti uzmanīga un vēroju vai tuvuma nav citu saimnieku ar saviem suņiem, bet šoreiz kaut kā nepiefiksēju, runāju pa telefonu un pēkšņi mans suns norāvās no pavadas (tik negaidīti parāva, ka izlaidu no rokas) un aizskrēja pa taisno pie citas mazākas suņu meitenes (manējais arī ir meitene). Tas suns bija ar saimnieci, viņa protams paņēma savu suni rokās, es skrēju pakaļ, bet mans suns lēca viņiem virsū, pārtrūka arī metāla siksna, uzpurņa nebija. Beigās man izdevās satvert savējo aiz skausta, saspraudu siksnu. Otra suņa saimniece teica kaut ko par to ka par vaļīgu siksna esot, lai es takā eju pa priekšu, un tad viņi ies nopakaļ un vēl kaut ko, es biju tik satraukusies, jo nekad tā vēl nav noticis iepriekš, tikai atvainojos un ātri aizgāju uz mājām. Tagad jūtos ļoti tizli, jo laikam vajadzēja pajautāt vai nav sakosti viņa un suns, un tagad man vairāk uztrauc tas, vai mani par to var kaut kā sodīt. Varbūt kāds ir saskāries ar tādu situāciju? :'-(