Sveikas! Man ir viena ļoti sasāpējusi problēma, nezinu vairāk ko domāt un kā rīkoties. :-(
Iepazinos ar ļoti jauku puisi, taču mani visu laiku tirda viena lieta, ka viņam patīk citas. Respektīvi, mēs ejam pa ielu un viņš nopēta visas garāmejošās sievietes un meitenes, lielu uzmanību pievēršot garām, slaidām kājām, gariem matiem un lielām krūtīm. Es to redzu. Esmu jau atkodusi viņa gaumi, kad redzu tādu meiteni, vienkārši es vēroju kur viņš slidina savas acis.
Varbūt tā ir tikai slimīga greizsirdība, nezinu.
Vakar sacēlu traci, kas ilga pus nakti. Nokavēju pēdējo autobusu. Es skaidri un gaiši prasīju: ko man mainīt savā izskatā? Viņš man atbildēja: nopērc jaunas drēbes. Nestaigā tik vienmuļi.
Es biju šokā. :'-( Apģērbs ir mana vājā vieta, man nekad nepatīk tas kā es izskatos. Ja man ir jaunas drēbes, es vienu dienu nostaigāju un man apnīk.
Protams, skandāls aizgāja vēl lielāks.
Es atkal prasīju: kāpēc tev interesē citas sievietes? viņš negribēja atbildēt, bet beigās atbildēja: es nopētu kādu apģērbu viņas nēsā, cik daudz kosmētiku lieto. Viņš pats ir no laukiem, saka, tas esot lauku paradums - skatīties uz visiem. Teica, ka drīz pāries. Beigās viņš man saka, kad bija brīvs, dienā esot nopētijis katru meiteni, esot gribējis iepazīties. Teica, esot paradums tāds.
Nezinu vispār ko domāt.
Izdomāju pabaidīt, lai redzētu viņa reakciju. Teicu ''pametu tevi tagad un tūlīt šajā brīdī, pazūdi no manām acīm''. Ko darīja viņš? Neaizgāja nekur prom. Teica, ka no sirds atvainojās un tā vairāk nedarīs. Es paliku pie sava, teicu, ka pametu. Viņš sāka raudāt un teica, ka man nav jāmainās, viņš tikai teica ka man jāmaina izskats, jo kaut kas bija jāsaka, lai es nesaceptos vēl vairāk.
Goda vārds, es vairāk nezinu ko darīt. It kā salabām, bet domas joprojām šodien ir par vakardienu. Man pašai bail viņu pazaudēt. Varbūt tā bija tikai slimīga greizsirdība?
Starp citu, runāju ar draudzeni, viņa teica, ka viņš neko pret tām sievietēm nejūt. Lai es iejustos viņa vietā, man 5 min jāpaskatās uz stabu un emocijas būs tādas pašas .