Sveikas! Šodien apskatījos savas CE atzīmes. Latviešu un angļu valodas eksāmenos man ir 80%, bet bioloģijā ir 69%. Vai būtu reāli iestāties RSU vai vismaz LU medicīnas fakultātē?
RSU budžetā vispār ir ļoti grūti tikt budžetā. Maksas, jā, bet ne budžetā. Fizioterapeitus, ja nemaldos, tad mierīgi var mēģināt Sporta akadēmijā un tur domāju, ka budžetā tikt ir viegli. Stradiņos ķīmijā un bioloģijā minimālais, kad var cerēt uz budžetu ir 80%, bet tas ir ļoti, ļoti nosacīti, ja tajā gadā nav baigā konkurence.
Puukurausi, Totāla muldēšana!! Ja grib arī Latvijā var labi nopelnīt arī ar to pašu Dr. priekšā. Jābūt tikai gribasspēkam un smadzenēm.
Ari man tas bija sapnis, bet sobrid atskatoties, izdaritu citu izveli. Bet jebkura gadijuma, velu Tev veiksmi
Studēju LU MF. Nav grūti tikt ar eksāmeniem iekšā tur, grūti ir noturēties budžetā, jo budžeta vietas ir smieklīgi maz, pluss ir mums vecie pasniedzēji, tādi , kas ar vājam zināšanām izēdīs bez sāls.
It īpaši, kas attiecas uz ķīmiju un bioloģiju.
Nācās ņemt akademisko gadu, jo nomainija mums gan likumus, gan aizgāja daži pasniedzēji prom ,kuri man uztaisija parādu, bet pie lielās baļļas stāv tomēr tie "iegāzēji"
Ja man būtu iespēja, visu sākt no vidusskolas, dieva godavārds, saku, kad neietu uz medicīnu !
arī RSU budžetā nav TIK grūti tikt, tā ka nevajag :) ja tas tiešām ir tas, ko vēlies apgūt - noteikti iesniedz dokumentus, jo izglītība ir fantastiski kvalitatīva