Man sākumā bija clip-in. It kā jau forši, ka var noņemt matus un pielikt kad gribas. Bet ja ir vējains tie mati takā pinkaini paliek. Bieži jāķemmē. Ar tām sprādzītēm problēmu nebija, ja ieliek pareizi, tad arī nevar redzēt. Bet nu man pašai nepatīk clip in mati. Kaut vai 2 gadi kādi nēsāju viņus.
Tad izmēģināju ar mikro riņķiem. Ak dievs, nekad vairs. Uzlikšanas process bija diez gan ilgs, bet nu skaistums prasa upurus. :D Mati diez gan labi izskatījās, nebija tādu problēmu kā ar clip-in. Bet ar laiku no tām šķipsniņām stipri krīt mati ārā.
Un kad noņen nost mikro riņķus.. es nemelošu, man pašai puse matu izkrita. Tik briesmīgs paskats bija. Pagāja ilgs laiks līdz mati beidza krist. Bet tas varbūt arī bija nemākulīgi uzlikts. Lika man praktikante.
Bet ar us tape mati vispār liekas ideāli. Es pati pielīmēju matus, negāju uz salonu. Skatījos youtubē, ka pielīmē matus un tad vēl ar taisnotāju to līmi takā piespiež. Bet es ar taisnotāju neko nedarīju. Mati turās tāpat labi. Noņemot nost šķipsnas takā izslīd un nebojājas. Varbūt reizēm matos paliek tā līme, bet minimāli. Praktiski nekad. Es šo variantu uzskatu kā labāko.