Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Liellopa maltā gaļa

 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ir kādai zināmas kādas gardas receptes no šīs, kas nav maltās gaļas mērce vai kotletes
28.06.2016 15:17 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
http://apollo.tvnet.lv/zinas/maltas-galas-zupa-ar-pupinam-un-tomatiem/478292


Var ko tādu pēc pricipa, tikai produktus pārdomātu no kādas citas receptes. Ideju paņemtu priekš čili :D
http://www.delfi.lv/receptes/liellopu-galas-cili.d?id=45854865



Vai man vari ieteikt ko darīt ar vistas fleju? Esmu izmisumā un visas receptes jau piegriezušās? :D Pašlaik skatos uz šo un nezinu vai gribu :D

http://inrosas-virtuve.blogspot.com/2013/03/vistas-filejas-pirags.html
28.06.2016 15:22 |
 
Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
MissJoker

Vistas filejas rullīši ir ļoti gardi
Piemēram:
http://www.sievietespasaule.lv/receptes/pamatedieni/pilditas_vistas_filejas_rullisi_ar_sieru/

Manās mājās vistas fileja tiek sagriezta plāksnītēs atskaldīta, iekšā ieliek burkāna strēmelīti, kūpināta speķa strēmelīti, satin, apcep uz pannas un tad sautē katliņā ar sīpoliem, rīvētiem burkāniem vai ko citu, lai beigās ir rullīši mērcītē. :-)
28.06.2016 15:33 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Miss Joker, var samarinēt visā iespējamajā, visādas mērces taisīt - sojas, saldskābā, kokosriekstu, karijā, sviestā. :)
28.06.2016 15:33 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Pildīta ar sieru un apkārt bekons vai virsū garneles. :)
28.06.2016 15:34 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Man garšo vistas fileja karijā ar ananasiem. Receptes gan man nav, es taisu no galvas. Vai vistas fillejas rullīsi pildīti ar sieru un zaļumiem.

Bet es joprojām domāju nafig man to malto gaļu vajadzēja pirkt :D
28.06.2016 15:34 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Varbūt to malto gaļu kaut kur iepildīt, tikai kur.
28.06.2016 15:35 |
 
Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Harmony: pildīta paprika ar malto gaļu!!! Ir dažādas receptes, var arī sieru pievienot (l)

http://www.delfi.lv/receptes/ar-malto-galu-un-risiem-pildita-paprika.d?id=43626117
28.06.2016 15:37 |
 
Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Kanneloni, var likt arī malto gaļu:

http://kapagatavot.lv/receptes/kaneloni
28.06.2016 15:38 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nav slikta ideja! Varbūt jāsaņemās vēl aizvilkties līdz mežam, varbūt kādu pirmo gaileni atrodu, ko tam visam vēl pielikt klāt.
28.06.2016 15:39 |
 
Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Kanneloni ir bišku jāapvāra un jāatdzesē. Vai vēl labāk jāaplej ar saldkrējuma mērci. Savādāk vietām būs kraukšķīgs makarons.:-D
28.06.2016 15:40 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Kanneloni kādreiz taisiju, ar cūkgaļu gan, bet mani kaut kā tas makarons neaizrāva :D
28.06.2016 15:44 |
 
Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Es vistas fileju aprautu uz pannas un pasautētu saldskābajā mērcē ar ananāsiem (pati jauktu tomātu mērci, ananāsus konservētus (taisīts arī ar svaigiem), var persikus klāt, čili un indijas riekstiem. Pēc šīs pašas metodes ļoti garšo arī cūkgaļa, pat vēl gardāk.
28.06.2016 15:48 |
 
Reitings 225
Reģ: 16.09.2015
Malto gaļu apcep ar sarkano sīpolu un šampinjoniem, čilli vai kajēnas pipariem vai citu asumiņu, kārtīgi pasautē, samiksē ar tomātu pastu un sajauc ar piem. penne, cornetti vaii spaghettii (vispār ok arī ar tacco, kā uzkodu variants ). Mana bērna mīļākais ēdiens, viņam gan labāk taisīt to pašu ar maltu teļa vai tītara gaļu - būs maigāk.
28.06.2016 15:49 |
 
Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
No liellopa maltās ļuļa-kebabus uzgrillētu.
28.06.2016 15:49 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Lazanja, burgeri, saucamais "sheppard's pie", bolonas mērce, dažādi pildīti dārzeni- kāpostu tīteni, pildītas cukini laivinas. Variantu daudz. :)
28.06.2016 15:53 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man garšo vistas fileja karijā ar ananasiem.


Ooo jā, šis man arī ļoti garšo :D
28.06.2016 16:04 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Man arī patīk vista ar ananasiem, vēl kokosriekstu pienu klāt, mmm.
Kaneloni nesen taisīju. Var likt arī cietus makaronus, tikai tad visam jābūt mitrumā - ūdens un saldais krējums vai bešamela mērce.
28.06.2016 16:17 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Ļoti garšo maltās gaļas sautējums ar baklažāniem un kabačiem! Katliņā ielej pili olīveļļas, apbrūnini sīpolus ar ķiplokiem, pievieno malto gaļu, sāli, piparus. Līdz ko daļēji gatavs, pievieno ripiņās sagrieztu kabaci, baklažānu, selerijas kātu var pielikt burkānus, mazliet ūdeni (mazāk par pusglāzi), vāku ciet un uz mazākas uguns sutini 30 minūtes nemaisot. Pasniedz ar svaigu jogurtu vai krējumu un zaļumiem.(l)
28.06.2016 19:06 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Paldies V.L.K. , noteikti norakstīšu un kādreiz pamēģināšu. Šodien taps pildīta paprika
28.06.2016 20:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits