PinkFlamingo, tu beigsi vienreiz iet galējībās vai tev tas tā po žizņi iedots? Kāda vēl pus tomāta, pus apelsīna, pus kivi, glāzes vājpiena, 2 ēdamkarotēm tunča un 1 maizes gabaliņa
diēta? (t) Pareizi, ka tu nejutīsies paēdusi, jo no šāda daudzuma reti kurš būs ieguvis sāta izjūtu! Meklē tādas veselīgo ēdienu receptes, no kurām tu jūties paēdusi, nevis štopē sevī kārtējo šokolādes sieriņu vai salātus ar majonēzi (majonēzi, starp citu, ir iespējams pagatavot mājās un tā ir nedaudz veselīgāka par veikalā pirkto!)!
Agrāk man arī šķita, ka vienīgi treknāka gaļa, makaroni ar sieru, kolas, čipsi, (idk, kas vēl) spēj būt garšīgi, bet, kad sāku pati gatavot un meklēt savus ēdienus no dārzeņiem, augļiem, augiem, kā arī gaļas (zivi es vispār neēdu jau kopš bērnības), kas nedara pāri manam organismam, tad automātiski atteicos no junk food , jo man vienkārši negribējās. Protams, patrāpās pa kādai kūciņai vai kādai šokolādei (ok, šokolādēm :-D), bet man tas ir tikai dzīves pabaudīšanai. (l) Un jūtos burvīgi. (l)
Ja arī tik ļoti kārojas tevis nosauktie ēdieni, tad iesaku rīkoties pēc principa, kas bija rakstīts grāmatā Kāpēc francūzietes nekļūst resnas (vai kaut kā tamlīdzīgi): ja gribas, ēd, bet piedomā pie tā, vai tiešām tev vajag, piemēram, 4 baltmaizes šķēles ar tomātu. Vai nevar būt pietiekami ar divām. Un tā ej mazos solīšos, līdz nonāc vispār pie pusītes vai baltmaizi aizstāj ar rupjmaizi. Sāc pamazām un samazini to neveselīgo produktu patēriņu! Bet, Dieva dēļ, neslīgsti galējībās, jo tevis pieminētās pazīmes liecina, ka organismam trūka vitamīnu, kā arī tas ir taisnākais ceļš uz anoreksiju, ko pēc tam ir grūti ārstēt! Kā arī ja tu šādi tupi uz diētām, bet pēc tam noraujies - tu neizdari neko labu organismam! Gluži otrādi!