Esmu gardēde, kas ar kulināriju nodarbojas, lai iepriecinātu ļaudis svētkos un lai tiem arī ikdienā radītu svētkus, tāpec katra kūka, ko cepu, ir interesanta un pārbaudīta,receptes esmu pati izstrādājusi līdz sīkākajai garšas niansei, lai ēdājiem būtu īsts garšas piedzīvojums.
Sīkāk par manis piedāvātajiem gardumiem:
1. Varat pasūtīt tradicionālas kūkas ,gan ne tik ikdienišķas, kā, piemēram, Bagātīgo šokolādes kūku ar čili un karamelizētiem lazdu riekstiem;
2. Visas kūkas tiek ceptas, nepievienojot konservantus vai kādas e-vielas;
3. Pirms pasūtījuma Jūs man varat palūgt pagatavot sezonai aktuālu kūku;
4.Ja ir interese bērnu ballītēm gatavoju mafinus un kēksiņus, cepumiņus un vēl daudzus našķus.
Lūk, manas pieprasītākās kūkas:
''Cielaviņa''
Siera kūka (varu pagatavot no sezonāliem augļiem vai ogām - zemenēm, mellenēm,šokolādes)
Medus kūka
Lauku torte ar vārīto krēmu un meža ogām
Bagātīgā šokolādes kūka ar čili un lazdu riekstiem
Apelsīnu kūka ar bezē cepurīti
Sezonālās kūkas
Maigā rabarberu kūka ar itāļu meringu
Smiltsērkšķu kūka ar bezē cepurīti
Zemeņu vieglā siera kūka
Cenas kūkām atkarīgas no tās svara un veida, bet vidēji ap 10-15 euro.
Pievienotajā attēlā ir Maigā rabarberu kūka ar itāļu meringu.