ko darīt,ja es esmu neglīta?

Reitings 82
Reģ: 21.06.2016
Skatos spogulī un gribu raudāt-seja ir ar akne(cīnos ar to jau 7 gadus)(t),uz kājām ir strijas,jo esmu pārāk ātri izaugusi.Nekad neesmu dzirdējusi neko labu par savu izskatu,arī vecāki vienmēr sāka kādus stulbumus par manu seju(t)Kad redzu savu tēvu pirmais,ko viņš jautā ir-kas tev ir ar seju ?mazgāt to neesi mēģinājusi ?(t)Un arī mamma vienmēr kliedz,ka es esmu stulba,neglīta,man ir zirga pakaļa nevis seja(t)Ko darīt,ja es esmu neglīta ?Saprotu,ka man ir daudz kompleksu utt,bet ja apkārtējie saka,ka esmu neglīta,tas ir patiesība(t)
25.06.2016 10:41 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Ja, tev ir akne, tu visticamāk to esi pārmantojusi no tēva vai mātes gēniem, tā ka viņu ņirgāšanās ir nevien nevietā, bet visticamāk viņi kā spogulis atspoguļo uz tevi to, ko paši ir pārcietuši to citu teiktā, respektīvi, tie ir viņu kompleksi. Cilvēki sakot otram piezīmes regulāri, pilnīgi sistemātiski, nerunā par to otru cilvēku, bet paši par sevi, kas viņiem iekšā sēž un sāp- to neaizmirsti, drīzāk centies saskatīt un savilkt paralēles un drīz vien tu sapratīsi, cik kompleksaini, neglīti un stulbi jūtas viņi paši.

Neļauj citiem uz sava rēķina celt savu ego, esi gudrāka- tu vienkārši esi par to visu labāka, tev tikai tam ir jānotic. :)

Pati esmu gājusi cauri smagam periodam bērnībā, kad mammas divkosībai nebija robežu un viņa pie pirmās izdevības "grūda mani zem tankiem"lai tikai citu un arī savās acīs celtu savu pašapziņu, pagāji daudzi gadi līdz to sapratu un sāku apzināties, ka vaina nekad nav bijusi manī, sāku par sevi rūpēties, mīlēt... Un šodien ir prieks par rezultātu, jo, es varu par sevi pateikt, ka esmu skaista sieviete un nē, nevis simpātiska, bet tiešām skaista...
25.06.2016 12:27 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Cīnies ar saviem kompleksiem un pats galvenais iemīli sevi tādu kāda esi! Tas varbut nav viegli, bet no pieredzes saku, ka tas ir iespejams un doma taa "Ja es uzskatu ka esmu skaista/simpatiska, tatad tada ari esmu" nedoma un nosplaujies par citu viedokli, svarigi tikai kada liecies tu sev pati.
25.06.2016 12:34 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Vai nu beidz ņemt galvā citu negatīvo viedokli par tevi un tā vietā, lai gaustos cosmo, sāktu pilnveidot sevi vai arī ņem striķi un pakaries.

Tev ar galvu viss kārtībā? (t) Nudien neticu, ka to spētu pateikt cilvēks, kas pats ir bijis tuvu pašnāvībai. Saprastu, ja meitene gaustos par nepamatotiem sīkumiem, bet cilvēkam, kurš jau daudzus gadus cīnās ar sagrautu pašvērtējumu un vēl saņem drausmīgu attieksmi no vecākiem, ieteikt iet pakārties ir ļoti "ģeniāli".

Te jau meitenes deva labus padomus, meklē iespēju aiziet pie dermatologa, vairāk pievērs uzmanību uzturam, nekādā gadījumā neļauj mātei šādi kāpt uz galvas - ja nepieciešams, cērt pretī ko skarbāku (kaut vai par tiem pašiem gēniem). Zinu, ka vārdi "centies sevi iemīlēt" izklausās bezjēdzīgi tādā stāvoklī, bet tiešām, sāc ar mazumiņu - centies nedaudz uzpucēties, vairāk smaidīt, sākt novērtēt sevi :)
25.06.2016 12:52 |

Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
cilvēkam, kurš jau daudzus gadus cīnās ar sagrautu pašvērtējumu un vēl saņem drausmīgu attieksmi no vecākiem, ieteikt iet pakārties ir ļoti "ģeniāli".

Jā, toties raudāt par to šos daudzos gadus, bet necelt pakaļu un neko nemainīt - tas gan ir baigi ģeniāli!

Tad, kad tiku aizvesta uz slimnīcu, man ārsts tiešā tekstā pateica (toreiz man ļoti slimīgas domas bija par to, ka esmu resna un automātiski - pretīga citiem), ka, neko nedarot, nekas nemainīsies. Nepatīk svars - nodarbojies ar sportu, maini uzturu, bet nečīksti. Ja tiešām gribas mainīties, tad nekas nestāv ceļā.

P. S. Nevajag izlasīt trīs vārdus un no tā izdarīt visus secinājumus! ;-)
25.06.2016 13:07 |

Reitings 69
Reģ: 20.06.2016
Ja gadu gadiem ir "potēts", ka tu esi neglīts + problemātikska sejas āda, tad pieļauju, ka vienā dienā pateikts - audzē mugurkaulu vai pakaries, neko nedod...Pilnīgi neko. Brīnos,ka cilvēks, kas saka, ka pats ir bijis soli no pašnāvības - ar šādiem vārdiem mētājas. Tas liecina, ka, iespējams, garīgais stāvoklis nav tik stabils.
P. S. Nevajag izlasīt trīs vārdus un no tā izdarīt visus secinājumus!

Nevajag mētāties ar tādiem "ieteikumiem", tad nebūs arī secinājumu.
25.06.2016 13:19 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Ja gadu gadiem ir "potēts", ka tu esi neglīts + problemātikska sejas āda, tad pieļauju, ka vienā dienā pateikts - audzē mugurkaulu vai pakaries, neko nedod...Pilnīgi neko. Brīnos,ka cilvēks, kas saka, ka pats ir bijis soli no pašnāvības - ar šādiem vārdiem mētājas. Tas liecina, ka, iespējams, garīgais stāvoklis nav tik stabils.

Tieši tā.
25.06.2016 13:27 |

Reitings 1653
Njaa, tadus izteikumus var tikai garigi slims cilveks pateikt. (t) Ej un pakaries tad slima govs, bet neiesaki tadu idiotismu citam, it ipasi ja vel pati esi tam visam gajusi cauri, kur prats??
25.06.2016 13:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mana intuīcija saka, ka neesi mēģinājusi visas aknes iznīdēšanas metodes..iesaku nepadoties un cīnīties tālāk.. Tas nav 3 dienās atrisināms jautājums.
Ja ir interese, vari padalīties iekš PM ar līdzekļiem, kuri ir provēti..mēģināšu izlīdzēt ar ieteikumiem.
25.06.2016 13:32 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
To sauc par emocionālās inteliģences trūkumu, ja tā var pateikt.(t)
Būs labi, meitene! Meklē vēl risinājumus, smaidi vairāk, aizej sakop nadziņus, matus, palutini sevi! Vai aknei kādas dūņu procedūras esi mēģinājusi? Ir labas atsauksmes, ka palīdzot arī pret akni cīnīties. Ir tāda firma ELIĒR, kur var arī iet uz procedūrām.
25.06.2016 13:33 |

Reitings 1653
Nomaini matu krasu vai frizuru, sac gerbties sieviskigak utt :-) Bet galvenais iemili pati sevi un saproti ka pats svarigakais ir ko tu pati par sevi doma :-)
25.06.2016 13:36 |

Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
ElizabeteAli-
Tiešām žēl, ka ģimenē ir tik drausmīga attieksme pret Tevi, zinu, ka piezīmes par izskatu mēdz būt ļoti sāpīgas un ja vēl tas nāk no tuvajiem..tad vispār... Kas tie vispār par vecākiem, kas tā spēj izteikties par savu atvasi. Neklusē, saki tai mātei kaut ko pretī, noliec viņu pie vietas.
Centies ievērot veselīgu uzturu, no tā arī man ir uzlabojumi, kaut gan ar labu sejas ādu tāpat nevaru lepoties..
Es neesmu nekāda skaistā un es to ļoti labi apzinos, bet, ja, vēl cilvēki to caur puķēm bāž acīs, tad ir traki. Bet es vispār pēdējā laikā esmu sākusi daudz ko ņemt vieglāk, esmu samierinājusies ar sevi un saprotu, ka tāda es arī palikšu, patīk kādam, vai nē. Es zinu, ka ir grūti pēkšņi tā saņemties un neņemt neko galvā, bet kas cits atliek, ja tev apkārt ir tik aprobežoti cilvēki.
Smuki uzkrāsojies, interesanti saģērbies un ej ielās.
25.06.2016 13:40 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Esi bijusi pie Irēnas Kermen? Viña gan ir ārste-kosmetologe, bet man viña vienmēr ir palīdzējusi savest kārtībā sejas ādu. Uztura pārskatīšana vienmēr ir pozitīva. Cik Tev ir gadu, ja nav noslēpums?
Vispār piekrītu komentāriem par pašapziñu. Skaistums ir subjektīvs un, ja kāds saka, ka esi neglīta, tad tas neko labu neliecina par pašu teicēju. Man patīk teiciens angłu valodā - beauty is in the eye of the beholder.
25.06.2016 19:31 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
ella de, es to tonālo jau sen gribu citu iemeslu pēc, bet ar piegādi līdz LV ir 50-60€ par iepakojumu..
25.06.2016 19:40 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Kompleksi ir Tavai mātei un tēvam. Tarakāni viņu galvās. Un tikai šie pazemojumi liek Tev pašai justies neglītai.
Atvainojos, bet kur rodas tik pretīgi vecāki saviem bērniem?
25.06.2016 19:50 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
ElizabeteAli Nedrāž neviens?
Famīlijs tev stilīgs. Tu tač tiksi tam pāri, vai ne? Es tiktu.
Vispār nejūtu tev līdzi, jo dažādības pēc man prieks, ka kāda arī jūtas sūdīgi. Savādāk besī ārā, ka visas sievietes tik pa debesīm lidinās.
25.06.2016 20:18 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Cik tu esi veca?
25.06.2016 20:52 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Pēc otras tēmas sapratu, ka stāsies augstskolā, tātad nomainīsi vidi. Izvācies no vecāku mājas ārā, lai beidz visu šito farsu ar zirga ģīmjiem utt. Līdz ar pārmaiņām centies izmainīt savu domāšanu. Godīgi - es citu aknei īpašu uzmanību nepievēršu, man vairāk tīk sejas formas, proporcijas utt. Akni var izārstēt.
25.06.2016 20:59 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Tā kā nezinu, kas tā akne ir, ielūrēju tantē googlē. Jā, nav estētisks skats, bet vai tā akne ir pastāvīga? Tas būtu vai pēc kāda laika viņa nepazūd?
Neko diemžēl, kā tikt vaļā nezināšu.

Bet par apkārtējo attieksmi...norūdies, uzaudzē apkārt sev mūri, kas pasargās tavu iekšējo pasauli no ievainošanas. Jā, citreiz sāpēs sliktie vārdi, bet ar laiku norūdīsies un tev kļūs vieglāk neņemt citu domas par sevi (savu izskatu) vērā. Veiksmi!
25.06.2016 21:27 |

Reitings 294
Reģ: 06.05.2012
Akne uz sejas ļoti iedragā pašapziņu, gribas uzšaut šīm gudrajām padomdevējām, ka nav ko čīkstēt un jāsaņemas.

Autore, Tev ļoti ieteicams pārbaudīt hormonus, jo ja tie nav kārtībā, tad vari ēst, cik veselīgi gribi un tīrīt seju ar super losjoniem, tas nelīdzēs.
25.06.2016 21:52 |

Reitings 69
Reģ: 20.06.2016
Es vispār nespēju izprast, kā vecāki savu bērnu var nosaukt par neglītu? No pašiem taču cēlies! Cik paši "iedevuši", tik tam bērnam ir un jādzīvo kā ir! Bet vēl apsaukāt, pazemot un knābt pašu radītam cilvēkam.
Vecāki ir vecāki, bet ja mani gadiem knābtu, knābtu un dzeltu - es laikam vienreiz pēc tādas apsaukāšanas uzprasītu gan - Kur tādiem glītiem vecākiem, tik neglīts bērns?
25.06.2016 22:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!