Ja, tev ir akne, tu visticamāk to esi pārmantojusi no tēva vai mātes gēniem, tā ka viņu ņirgāšanās ir nevien nevietā, bet visticamāk viņi kā spogulis atspoguļo uz tevi to, ko paši ir pārcietuši to citu teiktā, respektīvi, tie ir viņu kompleksi. Cilvēki sakot otram piezīmes regulāri, pilnīgi sistemātiski, nerunā par to otru cilvēku, bet paši par sevi, kas viņiem iekšā sēž un sāp- to neaizmirsti, drīzāk centies saskatīt un savilkt paralēles un drīz vien tu sapratīsi, cik kompleksaini, neglīti un stulbi jūtas viņi paši.
Neļauj citiem uz sava rēķina celt savu ego, esi gudrāka- tu vienkārši esi par to visu labāka, tev tikai tam ir jānotic. :)
Pati esmu gājusi cauri smagam periodam bērnībā, kad mammas divkosībai nebija robežu un viņa pie pirmās izdevības "grūda mani zem tankiem"lai tikai citu un arī savās acīs celtu savu pašapziņu, pagāji daudzi gadi līdz to sapratu un sāku apzināties, ka vaina nekad nav bijusi manī, sāku par sevi rūpēties, mīlēt... Un šodien ir prieks par rezultātu, jo, es varu par sevi pateikt, ka esmu skaista sieviete un nē, nevis simpātiska, bet tiešām skaista...