Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jusu pieredz,vai tas ir normali

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Labrit jaukas damas ,ar viru esam kopa daudzus gadus,loti loti reti ir bijis orgasms ,lai gan uzbudinos loti,mainam pozas,vins ir mils,tad ari asaks,ta ka man patik,bet neka lai ka censtos,tad es nolemu izmeginat masturbet,cik ilgi var dzivot bez orgasma,bez tam sajutam,esmu soka ,ja man tas ir un biezi gandriz katru reizi,tad nu jautajums,vai tas ir normali ,ja ormgasmu es speju sasniegt pati,bet ar viru praktiski nekad:-Okas varetu but par iemeslu kadel ta@?? vnk gribeju ,lai padalaties ar savu pieredzi,ar viru viss labi,ka divi viena,tur nav ta problema un vai vispar si ir problema ? varbut sadi ir labi
24.06.2016 08:38 |

Reitings 6
Reģ: 31.05.2016
Man tā būtu problēma, bet tā esmu es. Tagad zini kā pati vari sasniegt orgasmu, tad nu rādi savam vīram kas un kā, lai šis ari zin kā tieši tevi vajag iepriecināt, lai tu sasniegtu kulmināciju ;)
24.06.2016 22:48 |

Reitings 83
Reģ: 24.06.2016
mazjaudīgs vīrs...
un vēl.. Tu jau nestāsti kāds Tev orgasms ir ... mazu prieciņu dāma var iegūt ļoti ātri...

Gadās tā, ka pašai vieglāk.. loģiski.. Bet, normāli būtu dzīvot kopā ar kādu, kurš tomēr prot sagādāt orgasmu .. Es vismaz tā domāju.
24.06.2016 22:53 |

Reitings 239
Reģ: 31.01.2014
Bet, normāli būtu dzīvot kopā ar kādu, kurš tomēr prot sagādāt orgasmu .. Es vismaz tā domāju.
26.06.2016 23:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!