Sveikas! Šeit sekoju Jūsu sarunām jau sen, taču beidzot izdomāju piereģistrēties...
Manā dzīve vienā dienā sabruka... Biju kopā ar savu mīļoto cilvēku, taču mums bija ļoti smags gads. Bija daudz strīdu, asaras, pāri nodarījumu, taču neskatoties uz to spējām saglabāt attiecības.
Taču pienāca reize - sākās vasara, puisis kļuva ļoti izklaidīgs, un neturēja man doto solījumu, un es uzsprāgu(tas nebija pirmo reizi, ka netur solījumu) un salasīju savas mantas, un teicu, ka došos pie vecākiem. Šī došanās pie vecākiem ilga trīs ļoti smagas dienas, jo viss tika pavērsts tā, ka beigās es esmu vainīga un notika liela skaidrošanās.
Pagāja smaga nedēļa visu laiku strīdos, taču viņš atbrauca ciemos pie manis un maniem vecākiem, draugiem. Viss bija superīgi, izrunājām, ka padzīvošu tagad pa mājām, un sāksim ar augustu atkal dzīvot kopā, sarunājam, ka centīsimies. Tomēr pāris dienas atpakaļ es izlēmu piezvanīt, jo nebijām runājuši un tas pārvērtās par manu personisko elli, viņš man teica, ka viss, ka viņš vairs nevar, ka viņam ir pa smagu(jāņem vērā, ka bija ļoti smags gads viņam, gan man).. Tā nu es mokos agoniskās sāpēs, cenšos ēst, bet viss tiek izvemts, un ne jau manas vainas dēļ.. naktīs pagulēt nevaru, jo mīlu, ļoti, jo bijām ļoti ilgi kopā..
Man Jums ir jautājumi..
1. Vai kādam ir bijusi līdzīga situācija, un Jūs abi esat tikusi tam pāri un bijuši kopā?
2. Pēc tik smagas šķiršanās ko iesākāt? Kā sākt dzīvi no jauna, it īpaši, ja pati vēlies būt ar viņu kopā, un jau bijāt nolēmuši būt kopā uz mūžu?
3. Vai kāda nodarbojas ar astroloģiju, numeroloģiju, kārtīm vai ko tādu, un varētu man pastāstīt ko iesākt?
:'-(:'-(:'-(