Man ir liela dilemma - esmu iemīlējusies 2 vīriešos un nav tādas iespējas, lai es ar abiem izmēģinātu attiecības. Viens otru izslēdz.
Ar 1. vīrieti es vairāk nekā gadu atpakaļ iepazinos internetā. Viņš ir no US - ar privātmāju, labu darbu, ambīcijām un sākotnēji mums bija viens skatījums uz dzīvi- nevainība jāglabā līdz kāzām (viņš arī ir nevainīgs), viens kopīgs sapnis - kāzas, bērni, kristiešu ģimene.
Mēs sarakstamies ar garām vēstulēm facebook, taču kad es pateicu, ka vēlētu tikties, viņš teica, ka noteikti vēlas mani arī redzēt, taču baidās ka lidojuma plānošanas laikā es atrastu princi baltajā zirgā, nozustu un viss būtu velti. PS Esmu jau 1 reiz nozudusi uz pāris mēnešiem, jo iepazinos ar vīrieti no UK. Kaisle, dāvanas, kopābūšana, skūpsti, strauja attiecību attīstība - tas viss raksturo pagājušo vasaru.
Kad ieminējos par whatsappu atkal atruna - es tur reti esmu. OK, es būtu gatava gaidīt, ja zinātu ka starp mums ir dzirkstelīte dzīvē un tas būs tā vērts. Taču tagad es vairs neesmu pārliecināta, vai galu galā nepalikšu pie sasistas siles.
Ar 2. vīrieti īsumā es iepazinos šo pavasari, esmu iemīlējusies, abi vēlamies tuvību. Es vēlos zaudēt nevainību, jo tā man liedz baudīt dzīvi TAGAD.
Gaidot 1. vīrieti es iespējams iegūšu iespēju nākotnē dzīvot mierīgi un laimīgi, īstenošu savu ģimenes sapni (patiesībā es ļoti ļoti vēlētos satikt viņu), taču glabājot nevainību liegšu sev iespēju veidot attiecības ar citiem vīriešiem, būt laimīgai tagad un neslēpsim, saņemt materiālo atbalstu savu sapņu īstenošanai.
Turpinot attiecības ar tagadējo puisi es zaudēšu nevainību (tas būtu tikai loģisks attiecību turpinājums), baudīšu dzīvi un būšu laimīga šobrīd, nevis dzīvošu ilūzijās par sapņainu nākotnes ģimeni pēc dažiem gadiem. Es pati saprotu, ka pirms bērna radīšanas vēlos izbaudīt dzīvi - ceļot, izklaidēties, baudīt ēdienus, mīlēt.
Zaudējot nevainību pavērsies vairāk iespēju, taču tad es zaudēšu visas cerības ar 1. vīrieti uz visiem laikiem :'-( Tas būs sāpīgi, jo iekšēji man ir bailes, ka zaudējot nevainību man nekad nebūs laimīgas ģimenes :'-(