Krapnieciba

Reitings 66
Reģ: 15.12.2015
Ko darit ja es pasutiju preciti,bet pardeveja saka kad to ir isutijusi,bet nenak surp 5dien esot izsutijusi,zvaniju uz omnivu ,nesot uz manu nr registreti sutijumi,tatad melo,izsekosanas kodu sovakar sola atsutit bet nesuta,tagad saku lai naudu skaita atpakal ,saka kad neskaitisot kamer kleitu neatsutisu atpakal.
vina man tuksu gaisu suta?:D
Ka vispar cinities,ja zinu vinas vardu un uzvardu,no kurienem ir vai ir jega versties policija?
20.06.2016 20:00 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Prikols jau tur, ka pat tiem, kuri tiekas nevis suuta ari ir iespeeja uzdurties, cilveeks paņem preci, samaksaa, peec paaris stundaam atsuuta kaut kaadas mistiskas bildes ar griezumiem, pleesumiem un pec tam pieprasa tev to naudu atpakaļ, vienkaarši ko (?) ja tu pirms pirki paskatiijies un beigaas paņeemi, tad ko veel auro, es personiigi tur vairs neko netirgoju tieši sii iemesla peec, cilveeks izspeeleeja šaadu triku, ka preci cauro izmetis, grib skanošo atpakaļ, pie tam man buutu jaabrauc, veelreiz jaateeree savs laiks, nauda, lai aizbrauktu viņam tuvaa un eertaa vietaa - nope nope nope - ja tu lietu apskatiji, paņeemi, tad neuzbruuc man ar savaam muļķiibaam - kopš taas dienas un drausmiigas atsauksmes savaa profilaa es tur vairs neuzturos
21.06.2016 02:41 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Tas taa, mazai atkaapei... Gribeeju tikai pateikt, ka tur liela daļa ir kapeiku pisēji /atvainojos/ un vislabaakaa izveele ir interneta veikali, veikali tepat Riiga, ja gribaas leetaak, tad humpalas vai iepirkšanaas akciju periodos.

Atverskapi.lv ir ļautiņi, par kuriem var teikt - tāds tādu atrod - tur ir kā loterija, gribat paspēlēt, tad varat ienākt
:D :D

Labi, es nerunaaju par visiem, bet tur jau vairs tik gruuti šķirot, ka neiesaku
21.06.2016 02:46 |

Reitings 66
Atvaino,raper,ar to meiteni par mezginu kleitu tiesam radas parpratums,ko nozeloju,kleitina tada ka ta bija tada no razosanas,un ko tad es censtos atgut 3e atapakal?:D nesmidini.
Te jau iet runa pa 13 e un no vinas visapar nekadas pretimnaksanas sakara ar so problemu,pat nav apvainojusies kad ielikta melnaja saraksta.
Sakuma kad pirku kleitu,vinai atlavas pat uzrakstit,ja naudinu tulit iskaitisiet tad sodien sanemsot naudinu.:D
Nesuta jo projam izsekosanas kodu,un kads parpratums seit ja velreiz saku omniva nav registretu sutijumi uz manu nr.
Kads parpratums?
21.06.2016 06:52 |

Reitings 66
Vina vel atlaujas ignoret kad pieprasu to kodu,lai gan solija sutit.
21.06.2016 06:53 |

Reitings 66
Nu ja ta jau ir,tagad ari bus maciba visu pirkt uz vietas,del sis meitenes.:-(
21.06.2016 06:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits