Cik bieži jūs saņemat komplimentus par sevi, vienalga par izskatu vai raksturu, un kurš ir bijis mīļākais, foršākais, neparastākais kompliments, kuru esat saņēmušas, kurš visspilgtāk palicis atmiņā?(l)
Visbiežāk saņemu komplimentus par saviem matiem, daudzi prasa vai tā man dabīgā matu krāsa. :-) Un visspilgtāk palicis atmiņā manas frizieres kompliments, lai biežāk facebookā lieku savas bildes, ka esmu skaista. :) Nekas īpašs, bet tomēr likās jauki.
Visbiežāk komplimentus izsaka draugs. Pēdējais un pēdējā laikā jautrākais bija vakar:
*sēžam un ēdam pusdienas*
Viņš: Ak, nē, es taču aizmirsu tev pateikt... (pauze un nopietna seja)
Es: Ko? Kas atkal noticis? (tā bez maz vai dusmīgi :D )
Viņš: Tu šodien ļoti skaisti izskaties! *smaids un prieks kā sunītim, kas sagaidījis mājās saimnieku*
:D
Bet tā jau standarta komplimenti no draudzenēm par izskatu, un dažkārt arī nejauši garāmgājēji ir izteikuši kaut ko par apģērbu vai matiem. :)
ā, vēl atcerējos pirms pāris gadiem saņemtu komplimentu. Toreiz bija lielie deju svētki, un viena no kolektīvu vadītājām pienāca man klāt un teica: "Es Tevi šeit jau otro dienu vēroju, un nevaru nepateikt - Tev ir viena no skaistākajām sejām, ko esmu redzējusi. Kā ar zvaigznītēm piebārstīta." (man ir daudz vasaras raibumu) :)
diezgan bieži - gan par izskatu, gan raksturu. viens no foršākajiem un tas, ko vienmēr atceros - viens draudziņš vienreiz teica, ka manās acīs esot tāds šarms, ka gāž no kājām un, ja varētu, viņš tās paņemtu un ierāmētu :D
Visvairāk komplimentus dzirdu par acīm. Pēdējā laikā ļoti daudzi uzslavē manu izskatu - izskatos ļoti skaista, laimīga un starojoša :)
Tā baigi izcelt kādu komplimentu nevaru, ir bijuši daudzi skaisti un atmiņā paliekoši. Visvairāk tieši aizķērušies ir tie, kas nāk no ne tik ļoti pazīstamiem cilvēkiem.
Es strādāju praktiski vīriešu kolektīvā. Komplimentus dzirdu ļooti bieži. :D Viens kolēģis tos saka ikreiz, kad ienāk - gaidot manu roku un sirdi. :D Tāpat dzirdu arī no vīrieškārtas draugiem, arī draugs neskopojas ar komplimentiem.
Viens pielūdzējs vienreiz atsūtīja, ka, ja manas kājas būtu vēl nedaudz garākas, tad es būtu tikai kājas. :-D:-D:-D