Kartupeļi vēl ļoti labi ir ugunskurā cepti (follijā, ar visu miziņu), un tad pēc tam ar sviestiņu+ķiploku sāli. (l) Man vispār ne visai garšo ar mizu gatavoti kartupeļi, bet šādā veidā tie ir riktīgi labi.
Es šogad pārmaiņas pēc neorganizēju, tāpēc uz maniem pleciem tikai saldais. Nebūs vispār nekas Jāņu stilā, bet es arī nezinu, kas būtu tāds Līgo svētku saldais, parasti jau visi uz tiem sāļajiem, nu, plātsmaizes kādas varbūt...Anyway gatavošu vegānu apelsīnu- šokolādes "siera" kūku, smilšu mīklas cepumiņus, kokosriekstu-laima cepumiņus un persiku kapkeikus ar persiku pildījumu un persiku krēmu, un pie reizes izmēģināšu vienu kūku, ko pēc mēneša kāzām jātaisa. :-)