OK un svars

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Labriiit damas!:-)

Velejos lugt pec padoma. 2x dzive esmu lietojusi OK un abas reizes nokritos svara, soreiz lietoju menesi un nemaz nemainot savu dzivesveidu(kas jau ta ir loti veseligs) esmu +5kg:'-(

Ja butu dzivojusi neveseligak vismaz zinatu ko mainit, bet nu ir neliela panika. Vai tiesam japartauc lietot? Ka Jums ir gajis? Vai partraucot svaru vieglak nomest neka turpinot lietot? Soreiz ari pec paris dienu lietosanas paradijas loti izteikta celulits. Nezinu ko darit, jo vienmer esmu lietojusi sis OK un viss ir bijis lieliski:-/
20.06.2016 04:35 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es pec manas arstes teikta esmu loooti ipasi augliga

Intereses pēc jautāju - kā to var noteikt? Līdz šim domāju, ka tas pierādāms tikai praksē, tā teikt, kad jau palikts stāvoklī.
20.06.2016 11:54 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Es pec manas arstes teikta esmu loooti ipasi augliga

Intereses pēc jautāju - kā to var noteikt? Līdz šim domāju, ka tas pierādāms tikai praksē, tā teikt, kad jau palikts stāvoklī.

Man arī šis ieinteresēja.

Bet par tēmu. Es vēl nogaidītu mēnesi un pačekotu kas notiek, ja svars pieaug, maini uz citām OK, liec spirāli. Nav jau tā, ka nav nekādu citu variantu, kā tikai šis tabletes.
21.06.2016 00:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits