Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaunās meitenes.

Reitings 118
Reģ: 23.04.2016
Visas jaunās, kas iepējams pabeigušas augstskolu un strādā jau pirmajā darbiņā. Kā jums ar iztikšanu? Cik jums pietiek, lai sevi pabarotu, nomazgātu, apģērbtu un mazliet savam prieciņam?
Un vai jūs dzīvošanas izdevumus dalat ar kādu puisi, draudzeni, māsu/brāli?
16.06.2016 15:22 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Visu nelasiju:-D

Es te nesaprotu sis diskusijas jegu un centienus piepuskot sevi financialajaa jomaa. Ir meitenes kuram nav tik daudz naudinas, bEt tajos pasos humpalos var atrast tik labas drebes reizem ka nekad nepateiksi ka taa ir humpalu prece. Piem uber labas adas jakas var atrast, labas converse orginaalas, tommy hilfigermaiku un vel so to.

man ,protams, patiktos ja butu uber daudz naudas uz bridi vismaz. Izcelotu pasauli, sapirkots visu ko, bet pec tam velak jau taa nauda notrullina cilveeku. Liela dala no Holivudas slavenibam lai cik tas anudas nebutu ieksejii ir nelaimigi
17.06.2016 19:59 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Cik naudas ir, ar tik arī pietiek, ja nepietiek, tad jāstrādā vairāk.Nestrādājot, ar vecāku iedotajiem 150 eiro pietika, pelnīju piestrādājot 250 eiro, pietika, arī vēlāk ar 300 pietika, ar 600 arī pietiek un vēl var arī iekrāt. Bet - jo vairāk naudas, jo vairāk atrodas vajadzību un veidu, kā to iztērēt.

Katram jau savas metodes, kur un kā ietaupīt, lai var vairāk tērēt tam, kas patīk, un situācijas tik dažādas, ka nemaz nesalīdzināt savstarpēji. Kāds ved gaļu un dārzeņus no mājām, kāds īrē dzīvokli par izdevīgiem nosacījumiem, kādam draugs neļauj maksāt par īri un komunālajiem. Es tagad pateikšu, ka man pietiek ar 300 eiro mēnesī, un visi brēks - bet kā?! Kad Tev būs jāmaksā par dzīvokli, tad nezinu, gan kā izdzīvosi! Bet man nav jāmaksā, tāpēc es varu, bet vai tad savu dzīvesstāstu te forumā vajag izlikt, kāpēc tieši tik, ja Tu tāpat atrodies citā situācijā?
19.06.2016 08:18 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
tante čība tiešām dažas reizes mēnesī? Es pati pēdējā laikā reti ienāku, ja neskaita bēbīštēmas, bet tu uzreiz paliki atmiņā. :-)
19.06.2016 10:08 |

Reitings 43
Reģ: 04.02.2016
Līdz satiku vīru, bija baigi švaki, īpaši ziemā, kad rēķini bija pāri 100..
19.06.2016 13:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits