Jūsu knifi ceļojumu plānošanai un meklēšanai?

Reitings 386
Reģ: 03.03.2016
Kā plānojat ceļojumus? Man pašai ar to īpaši neveicas, bieži lasu, ka izdodas atrast superīgus piedāvājumus par zemām cenām.
Padalieties knifos kā meklējat.
16.06.2016 15:06 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Mēs šogad lidojām uz Miami, bija tieši interesanti visu meklēt, plānot.. jau sapņoju par nākošo ceļojumu! :)
Un ja pirktu to visu ko 3 nedēļās izbaudījām, caur operatoru... uiiii, pašiem noteikti bija daudz izdevīgāk visu saorganizēt, saplānot..
Mēs parasti visu jau LV nopērkam, pat vilcienu biļetes un citus sīkumus, ko jau var paredzēt..
16.06.2016 16:30 |

Reitings 386
Carpe Diem, jā, tieši baida tas - kā nokļūt no lidostas līdz viesnīcai, no viesnīcas uz objektiem ko vēlamies apskatīties. Eiropā neliktos bailīgi, bet liekas, ka citi kontinenti mani apēdīs. :D
16.06.2016 16:47 |

Reitings 386
Carpe Diem, izstāsti savu ceļojumu uz Miami, vari arī privāti, bet labprāt paklausītos visu, visu. Gan par pašu lidojumu, kur nakšņojāt, ko apmeklējāt utt.
16.06.2016 16:48 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Vēlamies uz NY. Bet mani tas baida. Biļetes atrast māku, bet tālāk vairs neko.

Ņujorka, tāpat kā jebkurš cits galamērķis, ir viegli saplānojama.
Es nevaru iztēloties, ka kādreiz varētu izmantot jau saplānotu ceļojumu caur kaut kādu tūroperatoru. Man puse ceļojuma ir meklēt info un gatavoties. :-D
Pirmkārt - izčeko visādas must see vietas un sarakstus internetā. Ja vēlies, es varu nosūtīt dokumentu, kur biju salikusi savas piezīmes, vietas un dažādus knifus.
Hoteļus parasti cenšos rezervēt teju pāris dienas pirms lidojuma, jo tad bookingā strauji nokrīt cenas.
Pirmās naktis mēs palikām Manhetenā uz Broadway (Centrālparks, Times Sq. un citi apskates objekti 10-20min gājiena attālumā), pārējās naktis - Bruklinā.
Gan vienu, gan otru viesnīcu izdevās norezervēt ar milzu atlaidi tikai pateicoties tam, ka pēdējā brīdī. Ja nemaldos, tad par nakti viesnīca Manhetenā maksāja tikai kādus 70$ mums abiem ar visām brokastīm. Priekš tās vietas, tas ir nereāli lēti.
Bruklinā - ja nemaldos, vēl lētāk.

Ja Tu reāli plāno uz NY, tad droši jautā. Ar savu savākto materiālu varu padalīties un, ja vajag, kko ieteikt privāti.
Ņujorka nav ne par kripatiņu sarežģītāka par jebkuru Eiropas pilsētu.

Ehhhh, kā gribas ceļojumu. Žēl, ka grūtniecības un mazuļa dēļ tuvākā gada laikā visdrīzāk nekas tāls nesanāks :-(
16.06.2016 16:52 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es tūropetarorus izmantoju reti. Pirmkārt man nepatīk, ka kāds domā manā vietā, otrkārt, lielākoties visiem tūroperatoriem viesnīcas ir kaut kādā nomalē. Jā bieži ar tūroperatoriem ir lētāk. Lētāk, jo parasti tūrfiemām ir īpaši dīli ar avio kompānijām un viesnīcām.
Es lētas biļetes atrodu daudz un dikti rokoties pa avio kompāniju mājaslapām. Viesnīcas, ja vien tās nav lielpilsētas, meklēju centrā. Tas ir krietni ērtāk un galu galā arī izdevīgāk, nekà piemēram noīrēt viesnīcu salā tālu no pilsētas, nekurienē, kur apkārt ir tikai izkaltuši lauki un lielceļš.
16.06.2016 17:03 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Vislabākais priekš aviobiļetēm, šķiet, ir http://travelfree.info piedāvājumi (l)
Ne reizi gan vēl nav sanācis izmantot, bet ar nepacietību gaidu, kad varēs.
16.06.2016 17:06 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jā, travelfree ir vnk superīgas cenas! Pati pašlaik čekoju :)
16.06.2016 17:29 |

Reitings 386
exDellicious
Hoteļus parasti cenšos rezervēt teju pāris dienas pirms lidojuma, jo tad bookingā strauji nokrīt cenas.

Lūk, šis man jaunums, jo visu laiku cik rezervēju, tā rezervēju kopā ar lidmašīnas biļetēm, tā teikt, jo ātrāk, jo labāk. Nebija mazliet bail atstāt uz pēdējo brīdi, ka vairs nebūs pieejams nekas?
Kā pārvietojāties Ņurjorkā? Metro?
Uzrakstīšu Tev PM, neatteikšos, ja vari atsūtīt, varbūt iedvesmošos.
17.06.2016 15:35 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Par bookingu taisnība. Dažas dienas pirms daļai neizpitkto viesnīcu nomet cenas.
17.06.2016 16:13 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
patiesībā, ja gribas riktīgi ieurbties visos knifos, iesaku googlē vai Pinterestā iemest - travel/booking/hotel tips utt. Ir ļoooti daudz pamācību un know-how - ka labāk mmeklēt aviobiļetes viena virzienā, meklēt no incognito loga, lai nestrādātu algoritmi un neuzsistu cenas, hoteļus rezervēt dažas dienas pirms galamērķa sasniegšanas utt utt.
bet, jā, idejas routingiem man ļoti tīk meklēt travelfree.info un jetradar.com.
17.06.2016 16:26 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Ļoti nepatīk ceļojumu plānošana, tāpēc gandrīz vienmēr nopērkam gatavu "putjofku" un guļam to nedēļu saulītē pie baseina un jūras.
Jā, esmu slinkais ceļotājs, kuram nekas neinteresē, ja izvēlos braukt uz kūrortu. :D
17.06.2016 16:42 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Lemončiks, ar kūrortiem man tāpat :) Un neko neplānoju, jo kaut kādas ekskursijas var paķert uz vietas, bet tā vai citādi, manā skatījumā lētāk ir pirkt paketi, nevis pašai visu atsevišķi pirkt, kas galu galā rezultātā neatmaksājas..

Cita lieta, ja organizēt kādu tripu ar apskates objektiem kādā pilsētā/pilsētās.. To es absolūti dievinu darīt pati - un savā ziņā man jau ceļojums sākas ar brīdi, kad sāku stādīt sarakstu, kur vēlos doties, ko apskatīt, ar ko man jābrauc, cik maksā biļetes, utt. (l)
17.06.2016 16:46 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Atrodu travelfree vai tml. labu piedāvājumu, sāku skatīties pinterest attiecīgo galamērķi, pakāpeniski sarodas miljons vietas, ko apskatīt, ieteikumi utt...tad to visu lieku uz google kartes, visu saplānoju, sadrukāju, sarakstu un esmu gatava doties. :-D Es bez tās plānošanas vispār nevarētu, jo, pirmkārt, esmu plānošanas frīks, otrkārt - nevarētu nosēdēt nedēļu no vietas pie baseina/pludmalē, mani visu laiku grauztu tā doma, ka esmu citā valstī ar tik daudz iespējām, bet tā vietā izniekoju laiku, treškārt - forši, mierīgi celies, velies, neiespringsti par to, ko darīsi, jo visas iespējas jau apkopotas.
17.06.2016 16:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)