Sveikas! ;-) Vēlos smelties idejas, kā ātri un gardi pagatavot vistas stilbiņus. Ir daudzas idejas, kurās jāizmanto cepeškrāsns, bet remonta dēļ man tā nav pieejama uz kādu laiku. Parasti izmantoju sojas mērci un dažādas garšvielas, tad liku lielajā pannā ar augstajām malām, uzlēju nedaudz ūdeni un sautēju, beigās apcepu, kad ūdens bija iztvaikojis, taču šodien pamanīju, ka sojas mērce ir beigusies un uz tuvāko veikalu netieku, jo guļu mājās apslimusi.
Ir doma ielikt vistu majonēzes marinādē un sautēt pēc tāda paša principa, bet vai uzlejot ūdeni un sautējot majonēzi "nepievilks" pie pannas? Ir kādas idejas? Šodien knapi pie pannas varu nostāvēt, bet mājinieki gaidīs gardas vakariņas. (s)