Iztieku ļoti labi bez draugiem - ar sevi un mīļoto cilvēku

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Labrīt dāmas,

šo tēmu paceļu laikam jau 2 reizi. Vakar ar draugu runājām par draugiem kā tādiem. Zinu, esmu savāds cilvēks, bet man nav vajadzīgas draudzenes un viņš man dažkārt to pārmet. Es viņam nepārmetu, ka viņš ar draugiem aiziet kaut kur. Es pati esmu spiedusi sevi aiziet ar savām citām studentēm uz bāriem utt. katru reizi domāju pie sevis "būtu labāk palikusi mājās, darījusi kaut ko lietderīgāku". Saprotu, ka liela daļa cilvēku mani nesaprastu, bet man nav vajadzības ar kādu tikties uz sarunām, man tas drīzāk atņem enerģiju un es būtu labāk gājusi viena padzert kafiju utt. (Izņēmums ir ja cilvēks ir ļoti interesants, runā par sabiedrību mūsdienās, dziļākām tēmām utt.) Bet tādu jau 4 gadu neesmu satikusi.
Domāju, gribu dzīvot tā kā man ir labi, bet sabiedrībā "pieņemtie rāmji" šajā ziņā dažkārt uzspiež, liekas citi saka es dzīvoju nepareizi, bet es jūtos labi tā. Sanāk, ka citi liek man manī meklēt problēmu, kuru es vairāk neuzskatu par problēmu.
Augstskolā esmu sabiedriska, vienmēr ir ar ko parunāt un man ar to pilnīgi pietiek.

Varbūte te ir kāda psiholoģijas studente :-D varētu man sniegt labu atbildi.

Varbūt te ir kāda, kurai ir tieši tāda pati situācija?

Novēlu jums visām foršu dienu!:-)
16.06.2016 09:34 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es esmu loti manijusies!Man veeleesanas buut vairaak vienai saakas jau Latvijaa!Varbuut tas ir saistiits ar to,ka straadaaju ar cilveekiem-nezinu,bet ieveeroju ,ka biezaak un biezaak gribu buut viena!Man pietika ar savu gimeni.
Te tas paraadaas veel vairaak,jau no pasiem saakumiem.Koleegi,pazinas jaa,bet draugs man faktiski ir mans viirs-aizpilda visu,kas man vajadziigs!Ar veciem draugiem jau tas kontakts pazuud vairaak un vairaak.
16.06.2016 16:29 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Intraverts butiba ir movirze no normas. Cilveks ir radits lai butu nemitiga kontakta ar otru cilveku.

Tad jau ekstraverts arī ir novirze :-D Piedod, bet tās ir muļķības, ja mums visu laiku būtu jabūt nemitīgā kontaktā, tad ātri vien rastos kāda neiroze, ko patiešām vajadzētu ārstēt :-D
16.06.2016 16:30 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Jauki, ka Tev Tavs vīrs to nepārmet. Man mans draugs gan jau ir izteicies, ka "nu kā es tā varu dzīvot". Tad man nto reizi ir jāsaka, ka man iet labi. Viņš uzskata, ka IR jāiet ar kādu papļapāt un to es atkal neizprotu... it kā tas būtu likums.

Uzspiest attiecībās neko nevajadzētu, otrai pusei jābūt atbalstam, tu jau neliedz viņam būt ekstravertam.. Iespējams, ka tas varētu būt iemesls tev šādām pārdomām, jo tev tiek malts, ka tev jādara tas, ko tu nevēlies un netiec saprasta, ka neesi kā viņš. Tu esi normāla un neesi dīvaina, tur drīzāk ir nevis sevi jāpiespiež, bet jāliek draugam tevi saprast un iepazīt.
16.06.2016 16:30 |

10 gadi
Reitings 4837
Reģ: 29.01.2009
es neesmu attiecību cilvēks, turklāt man ir ļoti liels ego tapēc draudzenes man nav, ir protams senas no skolas laikiem ,dažas paziņas un viss.
es nezinu vai esmu intraverta ,drīzāk to sauktu par ļoti pašpietiekama. draugs man ir ,bet man vajag ilgu laiku lai pabūtu viena, tā var būt pat nedēļa, viņš to saprot un pieņem, kautgan arī brīnās ka man nevajag draudzenes.
kompānijās, vai uz ielas sastaptiem paziņām vai ciemos utt esmu ekstraverta, t.i runāju daudz ,smejos skaļi ,uzdodu jautājumus utt . bet lai uzturētu kontaktus nekad neizeju uz to pirmā, daudzi drošivien domā ka esmu iedomīga, lai domā:-D
mans moto-nekas nav labāks par vienatni un brīvību(l)
16.06.2016 16:32 |

Reitings 500
Jā mani tas skar, jo es pats esmu salidzinosi intraverts cilveks un vienpatis.

Intraverts butiba ir movirze no normas. Cilveks ir radits lai butu nemitiga kontakta ar otru cilveku.

Kas tev kait? :D
16.06.2016 16:32 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Rvis atkal izdomā savas teorijas, bet pats, varu derēt, par šo tēmu nekad nav lasījis.
16.06.2016 16:34 |

Reitings 5954
Ja cilvēks nemitīgi komunicētu ar citiem, viņam nebūtu laika ne strādāt, ne sev ēdamo un pajumti gādāt. Viņš nomirtu! Tā ka tās ir muļķības.
16.06.2016 16:35 |

Reitings 500
Nerea, ko tu? Ir lasījis, gaidi, tūlit tev atceļos spokiem.lv links.
16.06.2016 16:35 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Es pats esmu vairak introverts. Lai gan gruti teikt. Ar svesiem esmu kluss un atturigs,ar savejiem loti runigs.
16.06.2016 16:49 |

Reitings 500
Tu laikam nesaproti, ka pateici, ka bezmaz vai intraverts cilvēks neeksistē, ir ārpus normas un tad saki, ka esi šāds cilvēks.
16.06.2016 16:51 |

Reitings 1653
Nerea-Esmu. Cilveks ir radits lai butu vienmer ar cilvekiem jo viens neko nevar izdarit. Radit gimeni, jo viens cilveks to izdarit nevar. Darbaa ta ir komanda. Skola- skolotaji, klasesbiedri. Utt.
16.06.2016 16:52 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Kas tur ko grūti teikt, pats jau vienreiz izstāstīji-komunicēt ar dzīviem cilvēkiem spēj tad, kad esi dzēris.
16.06.2016 16:52 |

Reitings 1653
Miamo- Es nesaku ka tas ir slikti,bet ja cilveks izvairas no kontakta ar citiem cilvekiem un pavada laiku tikai ar sevi, tad ta ir novirze no normas.
16.06.2016 16:54 |

Reitings 1653
marissa- Ta ir visizteiktaka introverta ipasiba. Varu ari bez vina glazes protams, bet tad tie bus iisi teikumi. Lai kadam izkratitu sirdi, man vajag iedzert jaa.
16.06.2016 16:55 |

Reitings 5954
Cilvēks, protams, ir bara dzīvnieks, taču katram ir savs raksturs, kas arī nosaka to piederību baram. Viens iztiek ar minimumu, citam vajag daudz un intensīvi.
16.06.2016 16:56 |

Reitings 500
Miamo- Es nesaku ka tas ir slikti,bet ja cilveks izvairas no kontakta ar citiem cilvekiem un pavada laiku tikai ar sevi, tad ta ir novirze no normas.

Klau, Elmi, tu nevari noteikt, kas ir novirze no normas, jo nepazīsti tādus cilvēkus. Tev nav nekāds sakars ar psiholoģiju, to spriežu pēc taviem komentāriem un uzskatiem, tapēc nemēģini meitenei piekarināt diagnozi. ;-)
16.06.2016 16:58 |

Reitings 1653
Nerea- Piekritu tev. Es runaju par galejibu.

Miamo- Tapt ka tu nevari spriest par mani un jebkuru citu lietotaju pec vinjas komentariem.
16.06.2016 17:05 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Arī es pasākumos esmu klusa, bet ja iesāku runāt ar interesantu cilvēku, tad gan labprāt parunāju (ieturot tādu pieklajīgu robežu).

Darba jautājumi... jā ar kolēģiem ir cits kontakts. Tu jābūt pat drusku viltīgam un sevi nedaudz jāpamaina lai uzturētu labu kontaktu darbā.

Esi mana kopija:-D

Rvis ja tā ir novirze, kas tad tu esi? Tu slīgsti nevajadzīgos kompleksos, ja reiz esi tas aktīvais kāpēc izmanto šo forumu? Kā te par mani izsakās, man ir putni galvā. Tev nav? Man nezin kāpēc liekas, ka tu arī esi klusētājs, tāds pats kā es. Bet varbūt es maldos, vnk sabiedriskajiem cilvēkiem atliek mazāk laika sēdēšanai forumos un spriedelēšanai par dzīves sūdiem (atvainojos par izteicienu).
Atvaino, ka tik skarbi, bet tā kā pēc taviem komentāriem saprotu, ka neesi apmierināts ar savu dzīvi, tad iesaku nospraust mērķi un uz to iet. Tavā gadījumā iesaku atrast meiteni, varbūt spēs tevi saprast un iegūsi atklāsmi, ka dzīvē nav viss tik drūmos toņos kā tu mālē. Veiksmi!

Autorei iesaku vai nu pieņemt sevi tādu kāda esi! Cita lieta, ka tomēr ieteiktu atrast interesējošā jomā (hobiji, intereses) cilvēku ar ko papļāpāt, padarīt kopā, jo cilvēks tomēr ir būvēts tā kā cilvēkam agrāk vai vēlāk tomēr prasās arī cilvēcīgs kontakts. Nav jau jābūt draugiem (draudzenēm) klasiskajā nozīmē. Piemēram man ir bijušais kursabiedrs, kuru nesauktu klasiskajā nozīmē par draugu, par paziņu arī nē, bet mums ir viena kopēja interese - sports. Patīkami tomēr papļāpāt ar kādu:-)
Veiksmi!
16.06.2016 17:07 |

Reitings 1653
Liktens Vēstnesis- Bet es jau arī par sevi runaju. Es esmu vairak klusetajs neka runatajs, jaa.
Es jau nesaku ka tas ir kas slikts, teicu ka intraverts nerodas dabiski bet delj kaut kadiem notikumiem, piedzivojumiem un ar laiku.
16.06.2016 17:13 |

Reitings 5954
Man, kā intravertam, piemēram, pietiek ar garu sarunu ar sev tīkamu cilvēku reizi 2 nedēļās (neskaitot tuvākos ģimenes locekļus, kas ir ikdienā blakus). Bet tādi īsti draugi sazinās bezmaz vai katru dienu, un man nav enerģijas nav.
16.06.2016 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits