Pirmo darbu pat nemeklēju,jo mani paņēma prakses vietā. Nenostrādāju ilgi,tikai kādus trīs mēnešus. Tad atsāku mācības,kādu brīdi pamācījos un nonācu pie slēdziena,ka jāsāk strādāt,vēders rūc. Meklēju kādus trīs mēnešus,ņēma visur,par brīnumu,jo pieredze bija gaužām maza,bet sūtīju arī uz tādam mazākām vietām,bet pati visur atteicu,jo bija sajūta,ka nav mana vieta,ka mans sapņu darbs mani vēl gaida :-D Tiku arī aicināta uz web čata vakanci,aizgāju uz pārrunām,jo man zaļam skuķim nebija ne jausmas,kas tas tāds ir :-D kad sāka man stāstīt tad kājas bija pār pleciem un prom biju :-D Liku arī sludinājumu ss.lv,tas gan bij viens liels pigors,jo zvanīja visādi veči ar masieres darba piedāvājumiem :-DTad beidzot tiku pie darba,kas patika un priecēja,nostrādāju 2,5 gadus līdz sapratu,ka kkas jāmaina. Atradu citu vietu un uzreiz pārlecu uz to,tur nostrādaju vienu mēnesi un sapratu,ka ar tādu tirānu kāds bija mans priekšnieks es vairs nespēju strādāt :-D aizbēgu un vienu mēnesi sēdēju bez darba. Sūtīju visur un atkal visur ņēma,bet katrā vietā bija kkas tāds,kas neapmierināja,vai nu alga,vai atrašanās vieta,daudzi arī,kas pilnīgi atbilda manām prasmēm pat nezvanīja,kaut arī vakance bieži atkārtojās :-/ tad beidzot atradu pašreizējo darbu:-P