13.06.2016. BEZTĒMA!

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Labrīt, daiļās! Nu ko- tad sākam ierasto klaču :)

Es jau piecos cēlusies, lai ar omi salasītu pasūtītās zemenes, nu esmu mājās, jāuzēd brokastis un jābrauc atpakaļ uz Rīgu, jo darbs jau negaidīs :) Ļoti žēl, jo es labprātāk paliktu mājās un palīdzētu omītei.

Šis rīts bija ļoti skaists. Dzestrs pēc velna, bet debesis bija pilnīgi skaidras un burvīgā krāsā. Putniņi arī forši čivināja (laikam tomēr esmu baigā romantiķe) :)

Foršu pirmdienu, nedēļu un visu vasaru, mīļās!

13.06.2016 06:26 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Labrīt!
Mans rīts ar šausmenēm iesācies. Uzzināju, ka draudzenei mājās kāds ierāpies un viņu traki piekāvis. Nedaudz vairāk kā nedēļa jau riņķī, nu tikai uzzinu.. vēl tagad seja zilumos. Brrr, cik briesmīgi.
13.06.2016 10:59 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Labrīt! (l)
Mani nervi jau sāk sasniegt maksimālo robežu. Divas dienas pagāja un mēs vēl joprojām esam BEZ mašīnas, ko dzīt uz LV. Kāpēc mēs tādas ziepes ievārījām un kaut ko tādu izdomājām. Šovakar vīrs ar draugu divas mašīnas apskatīs, ja tās nebūs ņemamas, tad viss, es pērku lidmašīnas biļetes. Tikai problēma ir tāda, ka man pilns skapis ar sapirkām lietām, ko vest uz LV. Protams, visu varam izlietot paši vai domāt par kādu sūtījumu, bet nu tas būs pats mazākais, man vajag mierīgu sirdi. Brīžiem sevi neciešu, ja man ir kādas problēmas, tad ne par ko citu nespēju domāt, kā tikai par to problēmu un visu savu laiku veltīšu tam, lai tās atrisinātas. Kur mans vīrs var būt tik mierīgs, es tiešām nesaprotu.:-/
Šonedēļ vēl tik daudz, kas jāuzspēj izdarīt, bet kā jau teicu nespēju ne kam citam koncentrēties. :-/
Nogulēju arī 11h, laikam tiešām esmu pārgurusi, tikai visas 11h laikam murgoju par mašīnām. :-D:-D:-D

Mierīgu pirmdienu visām ;-)
13.06.2016 11:12 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Feline, jā, mums tas pats ar grauzdētajiem sīpoliem, ierakstījām arī bekonu, bet vajadzēja "cūkgaļa", ierakstījām oregano, bet tur k kāda krējuma mērce esot bijusi, whaaat? pff:-D
Mēs vakar prasījām par rezultātiem, viņi teica, ka ieliks savā FB lapā, gan jau, ka bildes arī tur kaut kādas būs. :-)
13.06.2016 11:19 |

Reitings 651
Krikstiine
Ka tas ir ierapas majas? Pa balkonu? Shausmas :-O
13.06.2016 11:19 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
ņam ņam, mūsu picā nebija ne bekona, ne cūkgaļas :D
Vispār daudzas vietas uztaisīja sev baigo antireklāmu , piem uz to NORI sushi ēst es tiešām nekad neiešu. Šķiet kaut kā muļķīgi- ēstuvei lieliska iespēja sevi noreklamēt un piesaistīt jaunus apmeklētājus, bet viņi iedod degustācijai kaut ko tādu, kas atsit jebkādu vēlmi tur atgriezties :D
13.06.2016 11:30 |

Reitings 638
labrit,

vel tikai mostos!! ceru, ka baseins driz pamodinas!!

un tad bus jakeras lat planiem un jasak taisit saraksti r visu daramo un terminiem, savadak, tik daudz ko darit, ka nevar saprast no kura gala kerties klat!:)

"vasara "ik atri pienakusi, bet reali vel pat mazdruscin siltumu neesmu dabujusi!!kad bus!??
13.06.2016 11:45 |

Reitings 12651
Feline, mums bija suši ar papriku, tā kā man paprika negaršo, es vispār nespēju saprast, vai man tie suši garšoja vai nē..bet man tajā vietā tieši likās mīlīgs personāls.:-D Bet, jā, piekrītu, man arī nepatika tie, kuri izskatījās, ka viņiem zb viņu darbs..var jau uz to vienu dienu saņemties tomēr. :-D Bet bija vietas, kas tieši patīkami pārsteidza tādā ziņā. :-)
13.06.2016 11:46 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Čau!

Es reāli sāku ticēt teicienam, ka weekend well spent brings a week full of content! Pēc pārforši pavadītām brīvdienām šodien jūra līdz ceļiem - pieķēros darbā pāris lietām, kas prasa iedvesmu, tā ka konkrēti kicking asses šodien :D

Rīgā rīt/parīt ir kāds foršs pasākums?
13.06.2016 11:48 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
ņam ņam, jā, mums arī bija ar papriku, gurķi un TOMĀTU! Nu kurš sushi liek tomātu :D
Daudzās vietās palika tāds iespaids, ka sataisīts pats lētākais, kas iespējams. :D
Bet bija tiešām daudzas vietas, kur bija tiešām forši un labprāt atgrieztos! Piem. tas austrumu saldums Azarbaidžānā ļoti sasildīja manu sirdi (l)
13.06.2016 11:54 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
nopirku balderjana teju nezinu vai tagad var dzer mosh aizmigshu darba :D bet majas negribesies dzert. tabletes ari nopirku pashas stiprakas valeriana forte. tas gan pirs miega dzershu uzdzenot miegu taka teica. humana galigi neka nebija. izstaigaju divus veikalus. Jau no pasha rota tk daudz cilveku hhehe
13.06.2016 12:00 |

Reitings 378
Reģ: 24.05.2010
Krikstiine , drīkst jautāt kurā vietā tas notika un kurā stāvā? :-O Un kas tas vispār bija- zaglis? ārprāts, veselību draudzenei! Skatos jaunu dzīvokli, tāpēc man aktuāli šis, gribas, lai max droši viss (s) kaut gan protams tas var gadīties jebkur.
13.06.2016 12:33 |

Reitings 8968
Rene, https://www.facebook.com/events/1608261012799429/
sis interesants izklausaas!! un laiks arii labs!!
13.06.2016 12:38 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
hellish, jaaa, es šo jau skatījos, bet šovakar man citi plāni. rīt sola labu laiku, bet nevaru saprast, kur kas notiek. Trešdien Ķīpsalas pludmalē balle, bet sliktu laiku sola. grr, kkas neiet ar tiem pasākumiem šonedēļ (t) :D
13.06.2016 12:43 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Unthinkable, privātmājā! Zaglis nebūs! Vienkārši smagi piekāva un aizlaidās. Cik zinu, ir izteikti draudi arī ğimenenei.
Ir aizdomās turamie, bet kamer nekas nav skaidrs, meitenei jāslēpjas..
13.06.2016 12:52 |

Reitings 36
Reģ: 27.04.2016
Sveikas!
Man reāli brīvdienas ir par daudz! Ļoti gaidu trešdienu līdz ar to laiks vēl vairāk velkas. Bet nu ir arī daudz darbi, kas mājās jāpadara, tā kā galvenais dupsi no dīvāna piecelt un sākt darboties.
Veiksmīgu nedēļu!(l)
13.06.2016 13:01 |

Reitings 59
Reģ: 15.04.2016
Krikstiine Tavai draudzenei tiešām veselību un sargeņģeli pie sāna, izklausās briesmīgi! Pasaule galīgi jūk prāta! (t)

Es šodien kā uz adatām! Sapratu, ka nedaudz vairāk par nedēļu palicis līdz kopīgi ar otro pusīti ievācamies jaunajā miteklī un vēl neko neesam sākuši darīt... Turklāt pa vidu jāpaspēj vēl izlaidumiem viss sagatavot.. Tas tik būs piedzīvojums! :-D

Lai jauka diena!
13.06.2016 13:30 |

Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
Hellooo (l)

Mums šodien mājās svētki, bet garastāvokļa nav. Šķiet, ka atkal viss brūk un jūk - no rīta nekādi nespēju sevi izvilkt no gultas; gribēdama pabeigt dāvanu, sabojāju to līdz pēdējam.. :'-( Jāuztaisa vēl viena liela kafijas krūze un jādomā, ko iesākt. (t) Tik ļoti kaitina, ka atkal viss sabojājas pēdējā mirklī.

Vēl joprojām nav skaidrības par to, kur šogad svinēšu Jāņus.. un vai vispār svinēšu. It kā draugs piedāvāja, bet, ņemot vērā to, ka pēdējā laikā visi turpina uzgrūst man virsū pienākumus, šaubos vai tikšu. Ceru, ka tomēr viss notiksies un Jāņi būs forši.

Enerģijas pilnu un foršu pirmdienu, meitenes! (l)

P.S. Adventi, kā gāja? :-)
13.06.2016 13:36 |

Reitings 575
Reģ: 20.11.2015
Čau!
Šonakt ilgi gulēju, aizmigu pie TV. Sapņoju, ka esmu pārcēlusies uz Zviedriju. Reizēm ir doma, ka varētu vienkārši izvēlēties kādu valsti un doties prom :-D
Jūtams nogurums. Ik pēc divām dienām ir maiņas pa 24h :-| Taču salīdzinot ar iepriekšējo darbu, šajā ir vairāk plusu.
Tikko dabūju pāris kastes no veikala. Jāatbrīvo skapis un jāizšķiro mantas. Nekā daudz nav, bet visādi štrunti ir :-D
13.06.2016 13:53 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Čau!

Ha ha, marissa, es kā reiz visu 5dienu, 6dienu un 7dienu biju tāds viesis ex kursabiedrenes privātmājā. Šausmas, trīs dienas ārdījāmies, smejāmies un muļķojamies lieliskā kompānijā. Pabiju LV pilsētā, kur nekad vēl līdz šim neesmu bijusi un darījām daudz kā tāda, ko darīju 1x dzīvē. Super! Un netraucēja pat tas, ka 5dien visu dienu gāza un 6dien pusi dienas arī. Noskaņojums ir ideāls un enerģijas lādiņš visai nedēļai! :-D

Un vispār besī, ka šogad līgošanai piedāvājumu pāri brošai - kā tik izvēlēties. Un nezinu, ko izvēlēties.. Besī! :-D
Sestdien superīga tematiskā ballīte. Ceru, ka laiks arī būs jauks :-)
13.06.2016 14:35 |

Reitings 347
Reģ: 07.03.2013
ČAU (l)
Šodien pirmā diena, kad jūtos kaut cik pēc cilvēka, laikam sāk sadzīt un iekaisums pazust no zoba rāvuma vietas, vismaz nesāp vairs. Beidzot varēju iziet pastaigā, savādāk divas nedēļas tikai praktiski istabā nosēdēts (l) Un tā negribas rīt uz darbu iet, cerams šonedēļ atnāk man vietniece, varēšu nodot visus dokumentus un doties dekrēta atvaļinājumā (l)

Bet, kā jau vienmēr man ir vairāki jautājumi:)

1.Kur var nopirkt lielus, skaistu albumus?

2.Kur iegādāties zeķbikses, virs kurām var vilkt pieguļošu kleitu (tā lai neiespiežas gurnu/vēdera daļā tā gumija, nevaru nevilkt, jo šausmīga alerģija pret odu kodumiem, visas kājas pleķos :'-()

3.Nav taču atšķirības vai ievārījumu vāra no importa vai vietējām ogām?:-O
13.06.2016 15:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits