Vīriešu greizsirdība

Reitings 51
Reģ: 22.11.2015
Dāmas, vai jūsu vīrieši ir greizsirdīgi?
Kā viņi izrāda savu greizsirdību?
12.06.2016 19:35 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Nerea, noteikti ņemšu vērā izbijušas palaistuves ieteikumus.:-)
13.06.2016 10:26 |

Reitings 245
Reģ: 28.02.2016
Nav greizsirdīgs it nemaz un tas mani ļoti priecē. Varu darīt ko gribu un neuztraukties, vai kāds pārmetis. Man nekāda ierobežošana nav pieļaujama, neesmu dresējams lops.

Bijušais gan bija greizsirdīgs un ļoti, reiz greizsirdība izpaudās pat pret manu draudzeni.
13.06.2016 10:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nerea, noteikti ņemšu vērā izbijušas palaistuves ieteikumus

? Slimīga greizsirdība ir neuzticēšanās. Es tev to saku, jo zinu no pieredzes, kā ir, kad jāklausās šādi izteikumi un jātaisnojas par to, kas nav noticis. Bet OK, neko neteikšu vairāk, citādi es tā sliktā :D
13.06.2016 10:33 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Viņš nav greizsirdīgs un uzticas man, tāpat kā es viņam. Griezsirdība ir brieduma trūkuma un nepārliecinātības pazīme, bet pārmērīga greizsirdība liecina par psiholoģiskām problēmām - neviena no tām man nešķiet pievilcīga īpašība nedz vīrietī, nedz sievietē, tāpēc arī nevienās manās attiecībās šādas problēmas nav bijušas - ar griezsirdīgiem cilvēkiem es vienkārši neielaižos.

Manā draugu lokā ir vairākas sievietes, kuru vīrieši ir slimīgi greizsirdīgi - kontrolē tikšanās un zvanus, nelaiž ārā no mājām, kontrolē, ko viņas drīkst vilkt un cik ilgi atrasties ārā no mājām, nemitīgi pārmetumi par neiedomājamākajām lietām. Reiz draudzenei vīrietis sarīkoja skandālu, jo viņa bija uzvilkusi "parāk labu" apakšveļu, ejot uz darbu. Nez cik laimīgas viņas nav, bet prom arī neiet. Nezinu, varbūt tur ir kaut kāda pievilcība tajā visā, bet man tas nešķiet normāli.
13.06.2016 13:34 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ir un ļoti. Viņam šķiet, ka visiem vīriešiem es patīku un viņi mani grib. :-D Lai gan, ir bijuši gadījumi, kad man kāds par daudz pievērš uzmanību vai pa kluso cenšas uzmākties vai ko sarunāt, tāpēc tagad īpaši greizsirdīgs palicis.
22.06.2016 12:10 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Īsti tā nav. Saka, ka man uzticās, tāpēc nav greizsirdīgs. Dažkārt gan gribētos, lai ir, tāpēc šad tad pakacinu :-D
Vakar gan likās, ka viņam uzsitu asinis, jo viņš galīgi negribēja, lai es eju uz treniņu pie trenera (pie kura skrien daudzas, dēļ viņa izskata..bet nu man viñš gan nepatīk)...visādi mēģināja atrunāt:-D
22.06.2016 12:23 |

Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Nav izrādījis greizsirdību, uzticas, ja kaut kur dodos. (l) Par to ļoti priecājos, jo viņš zina, ka agrāk man bija sānsoļi, jo bijušais puisis ļoti centās kontrolēt visu, ko es daru. Iepriekšējais savā ziņā bija slims ar savu kontroli, mēdza mani šantažēt, lai tikai izspiestu no manis visas soc.tīklu paroles un cilvēkus, ar kuriem komunicēju ārpus mājām. Tad man viss riebās un sapratu, ka nebūšu ar to personu kopā, tāpēc izbaudīju dzīvi ārpus mājām, bet tikai pēc pusgada bija iespēja pārvākties.
Tagadējo vīrieti pat nekad nekad neiedomātos kādā veidā pievilt, neviens neinteresē, bieži tieši draugam sūdzos kādi idioti cenšas man sist kanti :-D Tā kā viņš arī zina, ka nekas nenotiks
22.06.2016 12:25 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Ir nedaudz, greizsirdīgs, jā. Bet nu normas robežās, skandālus dēļ tā netaisa un kašķi dēļ tā mums nav :D
Bet forši ir, ja vīrietis ir nedaudz greizsirdīgs, ja būtu pilnīgi vienaldzīgs situācijās, kad man uzmanību pievērš citi vīrieši, tad laikam es domātu, ka kaut kas nav kartībā ar viņa jūtām pret mani.
22.06.2016 12:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)