čau, dāmas. :-P
ko labu darām saulaini vējainā svētdienā? es taisos uz Dunikas purvu pastaigā, ceru uz smukām bildēm. (l)
Goody, Tu gatavojies? būs labi, neķer kreņķi, tā pat aiz uztraukuma puse runas no galva izkritīs. un jautājumi no komisijas atkarīgi. :-D
mums komisijā bija vīrietis no domes, uhh!!! tas nu gan dažus kursabiedrus ņēma priekšā tā, ka man viņu žēl palika - labi, ka es pēc kārtas biju 2., un uz mani nekādas negācijas neizgāzās. :-O jātur rīt īkšķi, par Šmiteli ar`:D
Diamonda*, prieks par Jums, tad jau uzreiz prāts un sirsniņa mierīgāka, un skats uz dzīvi gaišāks.
mans ķēmrausis mani arī sācis aizdomīgi lutināt - 3dien pēc aizstāvēšanas bija speciāli līdz Liepājai aizbraucis, sagaidīja mani pie Universitātes ar lielu puķu pušķi (no sākuma domāju, ka tas tāpēc, ka uz izlaidumu netiek), katru reizi, kā satiekamies, man tiek jasmīnu pušķis, bet vakar tiku pārlutināta - atbrauca pie manis ciemos pilnām rokām - vīns, zemenes, rūgtā šokolāde un orhideja. laikam cer manu uzticību nopirkt. :-D:-D:-D