Biju nosolījies vairs publiski šajā mēslu bedrē neko nekomentēt, bet ja te tādas lietas sāk muldēt tad mans pienākums ir iebilst.
Zigfrids Latvijas okupācija nav apšaubāma! Par pretēju viedokli draud kriminālatbildība, tāpēc uzmanies ar vārdiem!
Hitlers ar Staļinu slepeni sadalīja Eiropu ietekmes zonās (vēlāk Hitlers savu draugu uzmeta, ja nebūtu uzmetis, tad sātana impērija neskaitītos pie ''sabiedrotajiem'' un mēs nebūtu zaudējuši neatkarību). Latvija nonāca Krievijas (PSRS) nagos. 1940. gadā pamatojot ar esošo sadarbības līgumu pieprasīja atļaut iziet cauri Rīgai ar sarkano armiju. Ulmanis domādams, ka tādā veidā glābs dzīvības ielaida. Kā zināms tas neko nedeva, jo tie okupanti slepkavoja, izvaroja un izsūtīja tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju, tai skaitā vietējos krievus. Tas viss tiek saukts par Baigo gadu.
Gari te jāstāsta, tāpēc īsuma pateikšu, ka ienāca okupanti, ielika marioneti, fake balsojums (līdzīgi kā nesen Krimā bija) un pēcāk vāciešiem/leģionāriem padodoties Kurzemes katlā, kur mūsu brašie bāleliņi lielākoties centās noturēties pret šiem asinskārajiem nezvēriem bija varonīgi cīnījušies (un pretiniekam bija skaitliski krietni lielāki zaudējumi) sākās otrā padomju okupācija, kas ilga līdz Atmodas laikiem.
Tā kā nav apstrīdama okupācijas fakts! Starp citu atsevišķi Krievijas vēsturnieki to atzīst, ak vai viņi tiek pasludināti par nodevējiem! Zināt kāpēc? Tāpēc, ka Krievija ir būvēta uz neskaitāmu tautu kauliem un asinīm un lai nebūtu tautai jādomā, ka viņi ir sliktie, tad tiek glorificēts 2. pasaules karš (kā esmu lasījis tad liels skaits šī foruma lietotāju svin ''uzvaras dienu'' jeb okupācijas dienu). Tāpēc Putina sistēma nepieļauj ideoloģijas apšaubīšanu.
Tā kā ar okupācijas tēmu nejoko, ja vien negribi atrasties drošības instanču uzraudzībā (man ir gali, varu sarunāt)!