Plānoju pirkt gultu un nevaru izlemt kādu labāk. Vai mīksto, ar audumu apšūtu, ādas jeb koka. Es pagaidām vairāk sliecos uz koka, bet neesmu droša, ka tas mājās tādu aukstumu neienes :-(
Skatoties kāds ir pārējais interjers. Es arī ieteiktu koka gulta ar kādu foršu rāmi un tad ja samet pa virsu feinus spilvenus un kādu ādiņu, manuprāt, nemaz neienesīs aukstumu!
Šādas gultas ievieš drusku vēsumu istabā, bet tur tas ir dēļ visa kopējā interjēra, kas nemaz arī nav slikts. Ja istabā būs kādas akcentu krāsas un dekori, tad vēsi tur tiešām nebūs.
Man arī liekas dīvaini dzirdēt par koku, ka tas ienes aukstumu :-D man liekas, ka mēbeles var būt vienalga kādas, bet galvenais ir sienas, grīdas un pārējā apdare mājā tādās krāsās, kas nav aukstas :)
Man šķiet,ka labākās ir box-spring gultas. un labs matracis,tas galvenais.
Es atkal nevaru izlemt vai pirkt gultu normālā augstumā vai tādu riktīgi zemo? Veikalā izskatījās tik jauki tā zemā gulta, bet tad sāku domāt vai būs viegli no tādas izkāpt :-D
Mums ir koka, baltā krāsā. Kaut kas ļoti līdzīgs kā Miss Joker pirmajā ieliktajā bildē, tikai bez tādas apakšas. Mums ļoti patīk. Tā ir mēbele, kas guļamistabā tiešām ienes mājīguma sajūtu, jo tā ir gaiša, plata un koka(l)