Jaunās mātes

Reitings 245
Reģ: 28.02.2016
Sveikas, vakar strādājot darbā novēroju ļoti nepatīkamu skatu. Ienāk mums māte (gadi 22 maksimums) ar bērna ratiem. Kamēr es apkalpoju klientu - šī ņem ar saviem ratiem un brauc viņam virsū ar ļoti dusmīgu acu skatienu - rau, tiešām neredzi, ka es ar saviem ratiem ienācu tikko pirms sekundes un nevari atbrīvot man ceļu? Ne vārda nebilda, bet brauca virsū. Vai tas ir normāli?

Lai gan viena arī - sāka man pa visu veikalu baurot, kad palūdzu, lai nostājas rindas galā un apkalpoju rindas kārtībā, nebija jau gara rinda, četri cilvēki, bet šai jālien pa priekšu, jo "mazs bērns" viņai gaida. Man vienalga. Kādam citam suņuks vai slima oma gaida.

Cita arī aizbrauca neapmierināta, jo nevarēja pagaidīt divas minūtes, kuru laikā nevarējām apkalpot tehnisku iemeslu dēļ. Un kāpēc negaidīja? Tā paša nodrāztā iemesla dēļ. Mazs bērns gaida.

Kāpēc tieši viņas domā, ka pasakot šos "maģiskos" vārdus pēkšņi viss sāks strādāt, visi aizmirsis savas rūpes un būs šī grūtniece saules gaismas apmirdzēta, ap kuru pasaule griezīsies.

Pašai būs bērns - un ziniet - šis māca kā nevajag.
Brīva vieta pārdomām un komentāriem.
09.06.2016 10:41 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Ar bērnu nespekulēju un neizmantoju lai kaut kur tiktu ātrāk vai pirmā, bet es ar bērnu izmantoju ātro kasi pat ja man ir 100 produkti tikai tādēļ ka manam bērnam nepietiek pacietības izstāvēt visu garo rindu, bet ātrajā kasē ir ātrāk tiešām un neviens ne laiž nedz arī es prasu stāvu rindā kā pienākas! Arī grūtniecības trešajā trimestri izmantoju ātro kasilai arī cik pirkumu nebūtu bet man tiešām bija grūti ilgi nostāvēt!

Teikšu godīgi neesmu manījusi naidīgas mammas vai grūtnieces! Tieši otrādāk vīriešus kuri pārplestām kājām sēž pārpildītā transportā un ignorē blakus stāvošu grūtnieci pēdējos mēnešos un tad veca kundzīte noskatas un ceļās un saka ej meitiņ apsēdies tev grūti! Lūk tas ir fui no tādu bambāļu puses!(e)
09.06.2016 20:32 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
K.C., nesāktos noteikti ne no manas puses, jo es skatos uz situācijām plašāk un ar sapratni. Jā, arī bezbērnu cilvēkiem var būt kāds nopietnāks notikums kā dēļ būtu jāsteidzas. Arī pie ārsta sēžot ar bērnu esmu palaidusi pa priekšu vīrieti, kuram bija iemesls steigai, bet viņam vizīte bija norunāta pēc manis. Mans bērns bija mierīgs, man bija vairāk laika, kāpēc lai neizpalīdzētu cilvēkam? Reizēm šķiet, ka iekakāt otram dvēselē un pašam rast iemeslu, lai pasūkstētos un aizvadītu dienu uz negatīvas nots ir daudz svarīgāks pasākums, lai tā vietā pasaudzētu savus nervus un nodzīvotu dienu mierīgi. :)
09.06.2016 20:33 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Favel, nē, nē, tas galīgi nebija ar tevi, bet vispār. :)
09.06.2016 20:34 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Pirms padaudz gadiem auklēju radu bērniņu un reiz man vajadzēja aiziet uz Rīgas Satikmes KAC, sagadījās, ka tieši tajā brīdī mazais bija ļoti samiegojies un sāka iemigt, turēju viņu rokās kājās stāvot un rinda bija mežonīga. Ārā bija ziema, līdz ar to mazais diez gan satuntulēts. Un cilvēki paši sāka mani laist pa priekšu - teicu, lai eju pa priekšu. Es negribēju tā līst visiem priekšā, bet tad iznāca RS KAC darbiniece un pati mani iesauca iekšā. Jāsaka, ka sajutos ļoti neērti, bet nodomāju, ka pati tādā situācijā arī piedāvātu mātei ar bērnu iet pa priekšu.
09.06.2016 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)