jautājums tām kurām bijuši izsitumi....:(

Reitings 45
Reģ: 14.04.2016
Man jau daudzus gadus ir problēma, sāpīgas niezošas pumpas uz sejas,kakla, muguras aukšdaļā....tas reāli grauj manu pārliecību par sevi.
Biju pie dermatoloģes, pārbaudija uz ērcīti,nav tā ērcīte...
Pārbaudiju kuņģi -viss okey...
Analīzes labas...
Dzeru jau 4 mēnešus ok...bet labāk nekļūst, bija moments,kad dzēru metronidazole nycomed citai kaitei....un seja palika tik tīra kā nekad iepriekš nav bijis...beidzu dzert zāles un izsitumi atgriezušies ar dubulto jaudu,seja sāp ,sūrst un niez...:'-(
Varbūt kādai ir bijusi pozitīva pieredze, kā no tā atbrīvoties,man liekas, ka pie vainas ir kādas baktērijas,kuras zāļu dzeršanas laikā tika daļēji iznīcinātas,tapēc palika daudz labāk....bet man nav ne mazākās nojausmas,kas tas varētu būt...:-/
09.06.2016 09:45 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Nu ja neēdot draņķus, iedzīvojies vēl lielākās problēmās, nu tad nav variantu - jāturpina ēst cukurs, sliktie tauki , ķīmija un tas, kas tavam organismam nav atbilstošs!
11.06.2016 12:30 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nu ja, gan jau saldumu neēšana vainīga pie problēmām :-D
11.06.2016 12:34 |

Reitings 45
Reģ: 14.04.2016
nav arī tā kā iedomājaties,sekoju līdzi savam uzturam,mendeļējeva tabulu neuzņemu....saldumus neēdu vairāk kā agrāk (kad nebija izsitumi)...un kosmētiku arī prakstiski nelietoju...
11.06.2016 13:18 |

Reitings 6
Reģ: 01.06.2015
mūsdienās diezgan daudziem ir problēmas ar pumpām/izsitumiem un t.t
Es tev ieteiktu atteikties no dzīvnieku produktiem- piena, gaļas kaut vai uz nedēļu un paskatīties vai tava āda uzlabojas.
11.06.2016 14:24 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Es jau kādu laiku ēdu brokastīs putras (auzu, mannā ) man liekās ka āda ir uzlabojusies . Bet varbūt tas nav no tā. :)
11.06.2016 17:21 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
bija moments,kad dzēru metronidazole nycomed citai kaitei....un seja palika tik tīra kā nekad iepriekš nav bijis..

šis ir labs marķieris pēc kā skatīties. nezinu, kam šīs zāles paredzētas, bet, ja tās palīdzēja pazust tam visam, tas nozīmē, ka tā problēma arī visticamāk ir pie vainas (ko tieši šīs zāles risināja)
vēl var ieteikt nomainīt citu dermatologu, varbūt pat kkāds infektologs?? es nezinu, vai viņi nodarbojas ar šo specifiski, bet varētu būt (lai kāda cita palabo, ja nu šauju galīgi garām)
11.06.2016 17:27 |

Reitings 19
Reģ: 26.04.2016
Man pumpas bija uz zoda, kakla, dekoltē un muguras augšdaļā. Šausmīgas, lielas, sarkanas,un tādas, kuras pat normāli izspiest nevarēja. Aizgāju pie Dermatoloģes, pateica,ka jālieto ir ārstnieciskie līdzekļi, nevis kosmētiskie( jo teicu, ka lietoju biodermu, bet galīgi nelīdz). Bija jānopērk naktssveces eļļa un Skinoren krēms. Vai no tās eļļas ir kāds labums nezinu, bet no skinoren krēma pavisam noteikti. Uzreiz palika labāk. Protams, pumpas vēl mazliet ir, bet vairs nav tik traki. Ginekoloģe izrakstīja OK, domāju, ja tās sākšu dzert, tad āda vēl vairāk uzlabosies.
15.06.2016 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits