Padomi!! ;)

Reitings 755
Reģ: 16.02.2016
Vēlos turpmāk no rītiem vārīt un ēst auzu pārslu biezputru ūdenī. Tāpēc man ir jautājums, kā ir vispareizāk vārīt auzu pārslas tikai ar ūdeni?
Vai vispirms jāuzvāra ūdens, tad jāber auzas vai arī kopā ar auzām uzreiz vārīt?:-D
Un vai visu laiku vajag maisīt to putru?Un ja es vēlos lai ir ļoti veselīga, tad ļaut uzbriest putrai vai labāk bez uzbriešanas?:-D

Piedodiet, ka tik muļķīgi jautājumi vienkārši es vēlos viņu pareizi un veselīgi taisīt.:-)
08.06.2016 17:29 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ja ūdenī vāri putru, tad pieliet pienu nebūs problēma (paskaties pati, cik pienā kaloriju - maz taču, vājpienā vēl mazāk). Lai neprasītos cukuru, pieber sēkliņas klāt, bet nevis gatavai putrai, bet uzreiz, kad sēkliņas karstā ūdenī uzbriest, tad man vismaz garšo arī bez papildus salduma.

1 tējkarote cukura = kādi, nez, 4 grami? kādas 15 kcal, nu nav nemaz TIK šausmīgi daudz. Cukura vietā var likt Stēviju (saldinātājs, bez kalorijām, var nopirkt aptiekās un arī lielākos lielveikalos).
08.06.2016 18:18 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
auzu pārslām uzleju karstu ūdeni un putra gatava!
08.06.2016 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits