Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs veikalā (kā dabūt?)

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Tā kā šeit ir 99,9% sievietes un kā zināms tad tirdzniecībā lielākoties strādā tieši sievietes, tad prasu tādu lietu: Kā lai dabū darbu veikalā? Nerunāju par pārtikas lielveikaliem, bet normālu veikalu.

Sūtu CV ar motivācijas vēstulēm...ir bijuši piedāvājumi, bet bērnu preču veikalos un pie svaigās pārtikas negribas līst. Jā, ir sliktas krievu valodas zināšanas, bet veikaliem vajag tak darbiniekus. Kāpēc tad pat uz intervijām neaicina ja ir tāds darbinieku trūkums?

Es vel saprastu, ja man nebūtu nekādas pieredzes, bet neliela tak ir un es skaidri tak rakstu, ka meklēju pastāvīgu darbu, tātad ar mani var rēķināties. Ir pat ieteikuma vēstule (raksturojums) no šī brīža darbavietas, bet nekā.

Tātad gribu zināt vai ir jēga nest CV/motivācijas vēstules pa taisno uz veikaliem nevis sūtīt pa e-pastu?
08.06.2016 15:26 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Viņš ir ieciklējies uz pārdevēja amatu, pie tam apģērbu veikalā, kā vienīgo opciju.

Es tikai vēlos norādīt, ka jaunietim ar vidusskolas izglītību un bez krievu valodas zināšanām ir arī citi varianti.

Ja es šādi esmu aizvainojusi autora dziļākās jūtas un iespļāvusi slēptākajos sapņos, tad - nebija ar nolūku.
10.06.2016 18:28 |

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Kāpēc kā vienīgo opciju? Viņš arī pieminēja grāmatnīcas un vēl kaut ko kā rezerves variantus (neatminos ko tieši).
Neuzskatu, ka tas ir kaut kas slikts, ja cilvēks zin ko grib nevis sūta CV visur pēc kārtas.

Valodas gan noder vienmēr, it īpaši krievu un angļu, bet neuzskatu, ka tā ir problēma. Šobrīd ir ļoti liels tieši mazkvalificētā darba spēka trūkums. :-)
10.06.2016 18:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)