Darbs veikalā (kā dabūt?)

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Tā kā šeit ir 99,9% sievietes un kā zināms tad tirdzniecībā lielākoties strādā tieši sievietes, tad prasu tādu lietu: Kā lai dabū darbu veikalā? Nerunāju par pārtikas lielveikaliem, bet normālu veikalu.

Sūtu CV ar motivācijas vēstulēm...ir bijuši piedāvājumi, bet bērnu preču veikalos un pie svaigās pārtikas negribas līst. Jā, ir sliktas krievu valodas zināšanas, bet veikaliem vajag tak darbiniekus. Kāpēc tad pat uz intervijām neaicina ja ir tāds darbinieku trūkums?

Es vel saprastu, ja man nebūtu nekādas pieredzes, bet neliela tak ir un es skaidri tak rakstu, ka meklēju pastāvīgu darbu, tātad ar mani var rēķināties. Ir pat ieteikuma vēstule (raksturojums) no šī brīža darbavietas, bet nekā.

Tātad gribu zināt vai ir jēga nest CV/motivācijas vēstules pa taisno uz veikaliem nevis sūtīt pa e-pastu?
08.06.2016 15:26 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Tu vienkārši esi filozofs, tas arī viss. Plānā galdiņa urbējs, ja tā drīkst teikt. Tu visu laiku meklē kaut kādus attaisnojumus, dzīves netaisnības, tikai gala rezultātā TU sēdi bez darba vai ar slikti apmaksātu darbu.
09.06.2016 23:25 |

Reitings 1584
Neons man ir problēmas īsi un kodolīgi izteikties, nemāku.

Un ko darīt, ja tu esi sabiedrībā vīlies, neredzi sevi starp vientiešiem un viņu izmantotājiem sevi? Es dzīvoju savu dzīvi, nevienu netraucēju, tikai šoreiz mani nokaitināja ne tik daudz jūsu uzskati par krievu valodu, bet gan tas, ka mani nepazīdami, jūs izdarāt secinājumus, ka es neko negribu un nevaru. Tāpēc te aizsvilos.

Dot padomu ir viens, bet braukt augumā ir kas cits. Nekas ķirsu zēniņš un citi cosmo dīvaiņi jūs te izklaidēs labāk nekā es.
09.06.2016 23:26 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Mana īsā atbilde uz Liktens vēstneša penteri: nemācies valodu. Goda vārds! Nemācies! Ej cilāt ķieģelus par 300 eur mēnesī un miers mājās, pats priecīgs, sabiedrība priecīga, viss kārtībā. Mums ir vajadzīgas darba rokas.
09.06.2016 23:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu klau, tu apgalvo, ka neesi nemaz pārāls un bla, bla, bla... Bet visu laiku pats sevi nostādi maliņā - redz, tu tāds foršs, īpašs, citādāks, vienīgais un neatkārtojamais, pavisam savādāks, dziļš utt. Bet visi pārejie - vientieši, kuri tevi, nabadziņu, nesaprot un neuztver pareizi. Dzīves apbižotais, kurš viens cīnās par taisnību... Neko neatgādina? Minhauzenu.. Ne?
09.06.2016 23:31 |

Reitings 1584
Apple_pie zini ko man citā forumā pateica? Ka es nekad nedabūšu īstu pārdevēja darbu. Redzēsiet, ka jūs visi kļūdāties!
Bet savā ziņā tev taisnība, es esmu filozofs, plānā galdiņa urbējs, bet es esmu arī sapņotājs un fantazētājs, kurš savas vēlmes cenšas realizēt. Šī brīža punkts ir karjera,ticat man, ka es realizēšu savu ieceri un tikšu par pārdevēju. Un tas būs bez krievu valodas zināšanām, bez blatiņiem, bez smuka ģīmīša. Tas tiks panākts ar mērķtiecīgumu! Lūk tas man piemīt.
09.06.2016 23:31 |

Reitings 12990
Par kādu pārdevēju mēs tagad runājam???
09.06.2016 23:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Mana īsā atbilde uz Liktens vēstneša penteri: nemācies valodu. Goda vārds! Nemācies! Ej cilāt ķieģelus par 300 eur mēnesī un miers mājās, pats priecīgs, sabiedrība priecīga, viss kārtībā. Mums ir vajadzīgas darba rokas.

Vispār nodomāju to pašu.

Un manis pēc krievu valodu var nemācīties. Nu, nemaz. Tikai nevajag raudāt forumos, ka neņem darbā - pat tādā, kuru pakaļ met un nevar atrast darba rokas. Un neviens te nerunā par dārgiem kursiem vai kursiem kā tādiem. Mācīties var pašmācības ceļā, ja ir vēlme. Autoram vēlmes nav, ir vēlme pa vienkāršo iekārtoties. Lai veicas!

Un diez vai tie tekstiņi no sērijas: angļu lieto tur un tur, bet krievu tikai okupanti [/i, neaizskar nedz mani, nedz kādu citu :D Bet cik saprotu, autors perfekti pārvalda angļu, franču un spāņu, par kuriem tik plaši te runājies. Maybe tad lūkoties arī virzienā, kur varēsi savas zināšanas pielietot?
Bet godīgi sakot, man vispār nāk prātā jautājums, kāpēc "vīrieši", kas te reģistrējas, ir ar tādiem smagiem putniem galvā?
09.06.2016 23:35 |

Reitings 12990
Jo normāli vīrieši te nereģistrējas :D Es vispār nevaru iedomāties, ka mans draugs tagad vakaros sēdētu Cosmo un diskutētu par kaut ko :-D:-D
Viņš man parasti saka - ko tu tur vari pļerkstēt visu laiku
09.06.2016 23:36 |

Reitings 11330
Apple_pie zini ko man citā forumā pateica? Ka es nekad nedabūšu īstu pārdevēja darbu. Redzēsiet, ka jūs visi kļūdāties!

Zini, Tu esi drama queen biksēs :D Un kas ir īsts pārdevējs? :-O
09.06.2016 23:37 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Bet savā ziņā tev taisnība, es esmu filozofs, plānā galdiņa urbējs, bet es esmu arī sapņotājs un fantazētājs, kurš savas vēlmes cenšas realizēt. Šī brīža punkts ir karjera,ticat man, ka es realizēšu savu ieceri un tikšu par pārdevēju. Un tas būs bez krievu valodas zināšanām, bez blatiņiem, bez smuka ģīmīša. Tas tiks panākts ar mērķtiecīgumu! Lūk tas man piemīt.
09.06.2016 23:31 | n
AMEN!

Bet nu smejos riktigi...ak dies, ak dies....:-D:-D:-D:-D:-D
09.06.2016 23:39 |

Reitings 199
Reģ: 06.03.2016
Es ieteiktu MEKLĒT darbu. Ar to es saprotu 80 izmētāti CV vienā vakarā. Tādā veidā nākamājā dienā jau bija 10 intervijas sarunātas (visas par pārdevējām), pēc pāris dienām arī līgumu parakstīju. Tiesa, veikalā tomēr nestrādāju. Un, jā, tas viss ar to, ka krievu valoda man ir vidējā līmenī, bet pieredze pārdošanā minimāla.
09.06.2016 23:41 |

Reitings 199
P.S. Bija sarunāta intervija arī Aprangā, bet tad darbu jau biju dabūjusi un tikšanos atcēlu. Ja intersē, varu numuru atsūtīt. :D Un vēl LB veikali, šķiet, ļoti meklē darbiniekus. Zinu, ka Spicē vairākus jaunus veikalus vērs vaļā, tur vari painteresēties. Jebkurā gadījumā man visādi numuri vēl ir saglabāti, ja vēlies, raksti PM. ;)
09.06.2016 23:42 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Es vispār nevaru iedomāties, ka mans draugs tagad vakaros sēdētu Cosmo un diskutētu par kaut ko

Mans pat mani ķircina-"nu, kas jauns cosmo? Ko tu cosmo dari? Šodien iegāji?":D
09.06.2016 23:43 |

Reitings 1584
Neons nekad neesmu teicis, ka es esmu īpašs! Citāds, jā, jo man ir citāda domāšana. Tādus kā mani sauc par frīkiem, jo mēs redzam sabiedrības divkosībai cauri.
Ņemsim par piemēru politiku. Visi tik sūdzas cik slikta valdība, saeima un tā tālāk. Ja ir tik slikti kāpēc tad paši neiet politikā?
Ir tāda spēle e-republik. Man tur niks elfs, varat manu avīzi palasīt. Tiesa drīz dzēsīšos laukā.
Visi tur domā tikai par savu labumu, ne par virtuālās eLatvijas labumu, taisa botus un tamlīdzīgi. Es tā nedaru, es rīkojos tā kā darītu, ja tā būtu realitāte, ne tikai spēlīte.

Un cik zinu no latviešiem es tāds tur vienīgais esmu palicis...

Es uzskatu, ka nolikt citus, šajā gadījumā politiķus var tikai tāds cilvēks, kurš nekad tā nerīkotos, kā viņi. Jā varbūt par daudz romantiski ideāli man, bet ar to es arī atšķiros no vairuma. Mani interesē ne tikai, kas notiek ar mani, maniem tuvajiem, bet gan plašākā mērogā. Cik no jums to pašu var apgalvot? Kaut 1?

Es neesmu īpašs, man ir daudz trūkumi, esmu egoists un tamlīdzīgi, bet es spēju saprast citu problēmas un neuzskatu, ka es esmu pasaules naba. Bet tādi, kas uzskata, ka viņi tie krutākie, kas tikai lielīties prot ir daudzi.

Lai vai kā jums mani neizprast...paliksim pie tā ka es esmu frīks, nūģis. Un beigsim šo diskusiju!
09.06.2016 23:43 |

Reitings 12990
Kāda citāda? Pamato, lūdzu, to, kas Tevī ir tik īpašs. Kam Tu redzi cauri?
09.06.2016 23:45 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Kāpēc negribi pastrādāt fizisku darbu?
09.06.2016 23:45 |

Reitings 1584
Domājiet ko gribat :D Bet lūgums ar pārējiem mani nesalīdzināt! tas ķirsu zelis vispār man liekas kāds ķertais, ber erdijs vai kā tur bija man liekas vai nu trolis vai arī copē te meiteni.

Es šo forumu lasu tāpēc, ka te interesanti var uzzināt dažādus uzskatus, ko dzīvē tu neuzzināsi tik vienkārši.
Bet lai būtu tie putni, kas man;-)
09.06.2016 23:48 |

Reitings 199
Izskrēju cauri pēdējai lapai un varu teikt vienu - krievu valodu pa lielam zina vien tie jaunieši, kam ģimenē kāds krievs vai pagalmā kāds draugs tāds bija. Valodas līmenis ļoti zems - daudzi pazīstamie, arī bijušie klasesbiedri, kas nav no Rīgas, krievu valodu praktiski nezina vispār. Vienīgi rīdzinieki +-, jo šeit no tā neizbēgt. Toties angļu valoda visiem vismaz B2 līmenī, tam seko vācu un franču. ;)
09.06.2016 23:49 |

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Applie_Pie un Daenerys kārtējo reizi izcēlās ar savu "intelektu".

Applie_pie, ja jau normāli vīrieši šeit neuzturas tad tik pat labi varētu arī apgalvot, ka piem. normālas sievietes IT vai Transporta nozarēs nestrādā. :-D:-D

Daenerys, tiešām tik grūti izlasīt, ka autoram ir muguras problēmas?

Šeit jau publikai ka tikai kādu noriet. :-D Pašas ar dzīvi tik neapmierinātas, ka to redz kā piepildījumu. :-)

Autoram pats varu ieteikt tiekties augstāk, bet ja mērķi aprobežojas ar to tad tā ir Tava paša izvēle un vēlu lai izdodas. :)
09.06.2016 23:51 |

Reitings 11330
Domājiet ko gribat

Paldies :D Tā arī darīsim!
09.06.2016 23:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)