Neons nekad neesmu teicis, ka es esmu īpašs! Citāds, jā, jo man ir citāda domāšana. Tādus kā mani sauc par frīkiem, jo mēs redzam sabiedrības divkosībai cauri.
Ņemsim par piemēru politiku. Visi tik sūdzas cik slikta valdība, saeima un tā tālāk. Ja ir tik slikti kāpēc tad paši neiet politikā?
Ir tāda spēle e-republik. Man tur niks elfs, varat manu avīzi palasīt. Tiesa drīz dzēsīšos laukā.
Visi tur domā tikai par savu labumu, ne par virtuālās eLatvijas labumu, taisa botus un tamlīdzīgi. Es tā nedaru, es rīkojos tā kā darītu, ja tā būtu realitāte, ne tikai spēlīte.
Un cik zinu no latviešiem es tāds tur vienīgais esmu palicis...
Es uzskatu, ka nolikt citus, šajā gadījumā politiķus var tikai tāds cilvēks, kurš nekad tā nerīkotos, kā viņi. Jā varbūt par daudz romantiski ideāli man, bet ar to es arī atšķiros no vairuma. Mani interesē ne tikai, kas notiek ar mani, maniem tuvajiem, bet gan plašākā mērogā. Cik no jums to pašu var apgalvot? Kaut 1?
Es neesmu īpašs, man ir daudz trūkumi, esmu egoists un tamlīdzīgi, bet es spēju saprast citu problēmas un neuzskatu, ka es esmu pasaules naba. Bet tādi, kas uzskata, ka viņi tie krutākie, kas tikai lielīties prot ir daudzi.
Lai vai kā jums mani neizprast...paliksim pie tā ka es esmu frīks, nūģis. Un beigsim šo diskusiju!