Tātad paldies par ieteikumiem, mēģināšu likt sludinājumu ss.lv...lai gan nezinu cik tas efektīgi.
Kas attiecas uz Humanu, tad tur sludinājumā norādīta laba alga (priekš šīs sfēras) tāpēc tur pieteicos. Nedzeru, nepīpēju, nelietoju narkotikas. Bet jā, krievu valodu zinu slikti. Nespīd tur tikt.
economclass esmu agrāk vairākas reizes sūtījis, neatbild. Un prasu uz rokas tikai 400 :D
Serēna neesmu viņiem sūtījis, bet man aizdomas, ka viņiem maksā mazāk nekā nopelnu šobrīd...kādam āķim jābūt, ka nepārtraukti šiem vajag.
Azalea es tur izgāzos :-/ Nākošajā reizē apstājos otrajā kārtā. Interesantākais, ka pirmoreiz ejot es izgāzos apģērbu sakomplektēšanā (trāpījās sieviešu raibi šorti, noturēju par ikdienas, kā pēcāk bildēs redzēju tad bija priekš pludmales :D), bet otroreiz izgāzos klientu apkalpošanā kā dēļ es tiku 3 kārtā pirmoreiz :D Bet apģērbus sakomplektēju itkā ļoti labi :D.
Ja veiksies, tad H&M mani vel reizi redzēs intervijā, kad meklēs uz jauno veikalu darbiniekus. Tur lielāka šannce tikt, vairāk vakances.
Lai vai kā,jāmēģina tikt kādā labākā vietā...negribas pūt esošajā darbavietā.