Sveikas! Pēdējās dienas ir pārāk darbīgas, jo rīt jau sākās atvaļinājums. Nedaudz uztrauc laika prognoze Horvātijā, bet tā viss ir lieliski, šodien gan strādāšu daudz, bet no rītdienas beidzot varēšu atkal atslēgties no visa (l)
Vēl es lidot negribu, kaut kādas nelielas bailes, bet gan jau būs ok. Ar tiem plūdiem gan traki, man sadarbības partneri Vācijā arī stāsta , kā viņiem tur iet, ehh, nebēdā Favel , viss būs kārtībā ar jums, forša ģimenīte esat :)
Vakar nopirku Nakts mēbelēs perfektu gultas veļu, pirmā labas kvalitātes gultas veļa mums ar vīru. Vīrs sākumā teica, ka nav ko pirkt tik dārgu gultas veļu, bet tagad saka, ka nu tiešām miegs labāks un bija tā vērts, ļoti patīk (l)
Manas mīļākās brančotavas ir Traki mierīga un Gaismas pils restorāns. Justā un Yolo gan man ne visai patika, bet nu katram jau savādāk, man svarīga atmosfēra.
Šodien mani pārsteidza viens cilvēks, kas atnāca uz darba interviju. Sieviete. Pasniedza man sarkanu rozi :-O :D Biju apmulsusi un nezināju, pat kā reaģēt.