:-D esmu parsmejusies par Ridznieces soku!!!
man atkal jautajums, kur tad tu savus auglus/ darzenus perc, ja vini ir tiiiiiiiikkk netiri, ka viss udens netirs!??
mani darzeni ir tiri, tikai principa pec, del bakterijam, lai noskalojas! un skaloju, bet ne zem tekosa, bet divreiz un abas reizes udeni savacu un tici man, maniem istabas augiem un terasei problemas ar veselibu nav!
un tiesam, jums neliekas mazliet divani est tadus auglus vai darzenus, kurus jamzga ar specialiem lidzkliem, lai dabutu nost kimijas kartas!?? kada jega, ko tadu est, tur tacu neka laba nav!??
reku jusu lidzekla sastavs: >30% ūdens, 5% nejonu un anjonu virsmaktīvās vielas, etanols, citrāti, aromātiskā kompozīcija (satur limonen) NOPIETNI????
par drebem runajot- ne, nav vienads izmers, bet neesam divas, parasti ir cilveku druzma ap 10!! lidz ar to parasti katrs atrod sev ko un ir daudzi cilveki, kuri ir loti " nepraktiski" savas iegades un biezs iemesls, kapec vini drebes atod, jo ir nopirkusi ne savu izmeru!!
Un man ietaupisana nav naudas vai algas lieluma jautajums, tas ir ekologijas un veseligas ekonomikas jautajums!