Sveikas!
Neesmu vietējā, bet mati sauc pēc palīdzības, tāpēc......Lūdzu iesakiet kādu labu frizieri Liepājā!
Izbūros cauri vecajām diskusijām, bet gribas dzirdēt jaunāku informāciju. :-)
Es Liepājā eju uz Kolonnu un vislabprātāk pie Daces. Bet man nav nekādu sarežģīto vēlmju - piekrāsot saknes + apgriezt galus. Pilnīgi fantastisks, ja sapas personības un ir klikšķis, ir Ingus Maršals. Viņš tiešām redz, kas kurai der un piestāv.
Lindors, par Mačo man ir labas atsauksmes. Pati uz turieni eju, mani ļoti apmierina. Eju pie frizieres Sintijas, bet man šķiet, ka viņa visu laiku nestrādā, jo ir bērniņš. Tā kā personīgi pazīstu, tad citādāk.
Esmu bijusi arī pie Santas, arī bija labi. Un cik zinu, vadītāja Līga arī ļoti labi griežot :-)
Salonā Ladylook gājēju ielā, Ieva Tamovica, vienmēr māk izdabāt visām manām vēlmēm, ļoti jaunmodīga un atsaucīga. Nekad nenogriezīs ne par maz un ne par daudz! (l)
Salonā Ladylook gājēju ielā, Ieva Tamovica, vienmēr māk izdabāt visām manām vēlmēm, ļoti jaunmodīga un atsaucīga. Nekad nenogriezīs ne par maz un ne par daudz!
Nē, Ingusa Kolonnā nav, viņam ir sava frizētava. Uz Peldu ielas stūra, pie tramvaja sliedēm (netālu no Bulanžērijas), blakus galerijai Art (?) ir koka ēka kurā ir frizētava. Pirmajā stāvā ir meitenes, otrajā Ingus. :-)
Jeii! NordicBelle, paldies! :)
Es varētu rakstīt blogu - pirmās 100 dienas Liepājā. :D
Tik daudz jaunatklājumu un izpētes priekšā. :D
Kur pasts, kur labs vīns, pie kuras tantes pirkt zemenes un kā visātrāk līdz jūrai aiziet.