Vēlētos šeit pakonsultēties ar kādu profesionāli Brazīlijas keratīna matu taisnošanas jautājumā. Problēma tāda, ka nesen iztaisnoju savus ļoti sprogainos matus ar keratīnu, vaicājot, lai to uzklāj jau pie saknēm. Oukei. Es jau neredzu cik tālu iesmērēja keratīnu, bet ierastās kņudēšanas uz galvas ādas, veicot šo procedūru, man nebija. Pēc tam friziere gan iztaisnoja ar taisnotāju no saknēm visā matu garumā, tādējādi iestrādājot matu kutikulās keratīnu. Pastaigāju gandrīz nedēļu, mazgāju ārā, bet var redzēt, ka cerētais efekts nav uz ataugušajām 2-3 cm saknēm, vienīgi ir ļoti veselīga izskata pustaisni pārējie mati - no tā var secināt, ka keratīns labi iegājis visā matu garumā, bet gājis secen saknēm. Tad man tāds jautājums - vai keratīnu šīs procedūras laikā vispār drīkst klāt uz matiem tā, ka tas saskarās ar galvas ādu? Vai tas ir neveselīgi, jo tādējādi mati var izkrist? Vienkārši lai zinu, ko nākamreiz prasīt. Tagad žēl līdzekļu, lai procedūru pēc nepilna mēneša atkārtotu. Bet tomēr mans ikdienas darbs ir saistīts ar prezentāciju vadīšanām un cilvēkiem. Negribās, lai sprogas lien ārā.