1. Vai ticat Karmai? Kāpēc?
-Jā, ticu Karmai. Jo, darot vairāk laba citiem, pats arī pretī saņemsi daudz vairāk labā. Esmu šo piedzīvojusi. ;)
2. Vai ticat Bumeranga effektam? Respektīvi, citam nedarīt to , ko pašam negribētos sajust uz savas ādas reiz, kas varētu nākt atpakaļ.
-Jā, arī šim ticu. Tagad jo īpaši gribētos ticēt, jo esmu apkrāpta, turklāt mani apkrāpa laba draudzene. Nevēlu viņai ļaunu, bet tomēr ticu, ka šī viņas rīcība kādreiz nāks atpakaļ. :)
3.Vai cilvēkiem nāk atpakaļ sagrēkotie grēki? Vai tas ir tikai tāds mierinājuma teiciens?!
-Arī par šo saku - domāju, ka, jā, nāk.
4. Vai spētu jaukties pa vidu, citu cilvēku attiecības, sava labuma pēc?
-Nē, šo nespētu nekad. Esmu bijusi situācijā, kur man bija iespēja izjaukt attiecības, jo redzēju, ka manai labākajai draudzenei tajās bija slikti, bet nolēmu paklusēt un ļaut viņai izlemt pašai. Tas gan īsti nebija mana labuma pēc, bet tāpat nejaucos citu cilvēku attiecībās, jo negribētu, lai kāds jaucas manās. :)
5. Spētu nodzīvot tālāk bez vainas apziņas, kad esat iegāzuši cilvēku, lai gūtu savu veida labumu (lai tiktu paslavēts, cik Jūs esat godīgs cilvēks/ Un esat ieguvis kāroto)?
-Noteikti nē! Man vainas apziņa ir tik ļoti attīstīta, ka bieži vien jūtos vainīga par lietām / notikumiem, pie kuriem nemaz neesmu vainīga. :D Tajā pašā laikā ticu, ka lielākoties mērķis attaisno līdzekļus, bet, iegūstot sev labumu, iegāžot / apkrāpjot cilvēkus, nespētu dzīvot tālāk, nejūtoties vainīga.