Kāda vaksē bakenes? Vienu reizi esmu uztaisījusi lāzerepilāciju, nākampiektdien jāiet otro reizi, bet sāku šaubīties vai turpināt iet. Vai ērtāk nebūtu ar vaksāciju. Bet tad uzreiz atrunas - ja nu matiņi kā sari ataug, vai ataug tumši, cik ātri ataug, kādi ierobežojumi.
Nevaksēju, priekš kam? Tev viņas nenormāli ir redzamas? Es personīgi neriskētu tikt kaut kā no viņām vaļā, jo būtu bail, ka ataugs vēl trakāk! Manuprāt, sievietēm viņas vispār nevar redzēt.. nezinu nevienu, kurai baigi traucētu!
Ārzemēs dzīvojoties un runājoties,sievietes izmanto sugaring vai arī tos mini skuveklīšus kas ir sejai.Zinu ļoti daudzas kuras izmanto sugaring,jo hormonu vai ģenētisku iemeslu dēļ tie matiņi ir ļoti tumši un redzami.
Es arī, visticamāk. Būtu bail sejai ķerties klāt ar epilatoru. Vismaz sākumā.
Bet sejas vaksācija nav nekas neparasts. Man arī ir divas draudzenes, kurām sejas apmatojums ir tumšāks un biezāks, kā gribētos.
Taču reklamē to sejas epilatoru! Pirms daudziem gadiem epilēju kājas. Šķiet, tikai vienu reizi, jo ļoti sāpēja. Starp citu, bakenes lāzerepilācija, tieši man, ir tik fucking sāpīga. Nedomāju, ka ar Braun būs trakāk.
Labs vakars! 8-) Burkān, vai iegādājoes to Braun epilatoru? Salasījos jaunajā Lilit atsauksmes un sāku domāt, ka vajag... Varbūt kāda cita ir iegādājusies? ;-)